BOMBA NA POMOLU: Partizan zvao Rajkovića, Delibašić bi se vratio

Slobodan ili ne

BOMBA NA POMOLU: Partizan zvao Rajkovića, Delibašić bi se vratio

Fudbal -
Predsednik crno-belih zvao srpskog reprezentativca da pojača odbrambeni bedem srpskog šampiona u kvalifikacijama za Ligu šampiona

BEOGRAD - Predsednik Partizana Dragan Đurić zvao je Slobodana Rajkovića da u ovom prelaznom roku pojača crno-bele. Srpski internacionalac nije u planovima Hamburgera za narednu sezonu, a dobro bi došao u defanzivi srpskog šampiona u nastojanju da se plasira u Ligu šampiona.

"Zvao sam Bobana Rajkovića i kad bi prihvatio da dođe u Partizan zaista bi predstavljao ekstra pojačanje sa kojim bismo verujem uspeli da uđemo u Ligu šampiona. Boban je odličan fudbaler, kulturan momak i objasnio mi je da mu je trenutni prioritet pronalaženje inostranog kluba. Zahvalio se ljubazno na pozivu i prihvatio da ponovo porazgovaramo ako ne pronađe adekvatan klub u Nemačkoj", rekao je Đurić za Sportski žurnal.

Već dugo se u javnosti spekuliše i o mogućem povratku Andrije Delibašića u Humsku. Crnogorski napadač se ponovo oglasio i rekao da nema ništa protiv da se vrati među crno-bele, ali da do sada nije dobio poziv.

"Svake godine se spominje moj povratak u Partizan. Kada sam odlazio pre deset godina, rekao sam da mi je želja da se jednog dana vratim u Humsku, u Partizan, klub koji najviše volim. Ali, niko me nikad, pa ni sada, nije pozvao i pitao me bilo šta o tome. Upravo zbog toga sam morao da demantujem svoj povratak u Beograd. Naravno da bih voleo da se jednog dana vratim. Ukoliko me pozovu iz Humske, biću otvoren za razgovor", poručio je Delibašić kome ugovor sa Rajo Valjekanom ističe 30. juna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track