RAJEVAC NEĆE U ZVEZDU: Hoću opet na Mundijal

Eliminisao se, ako je i bio u trci

RAJEVAC NEĆE U ZVEZDU: Hoću opet na Mundijal

Fudbal -
Nakon što je Portugalac Sa Pintu podneo ostavku, ’crveno-beli’ su u potrazi za novim trenerom, a srpski stručnjak dematuje da će zauzeti njegovo mesto na klupi

Srpski fudbalski trener Milovan Rajevac izjavio je na Zlatiboru da nije bilo konkretnih razgovora u vezi sa njegovim navodnim angažmanom u Crvenoj zvezdi.

Nakon što je Portugalac Sa Pintu podneo ostavku, ’crveno-beli’ su u potrazi za novim trenerom, a srpski stručnjak dematuje da će zauzeti njegovo mesto na klupi.

"Nije bilo konkretnih razgovora sa upravom. Da razrešim dilemu, nisam kandidat za trenera Zvezde. Moja želja su Amerika i Rusija."

"Izašao sam iz našeg fudbala, vodio sam uspešo Ganu na Svetskom prvenstvu, sada mi posle dugog odmora treba dugoročan posao. Želim da preuzemem neku jaču reprezentaciju i da se ponovo plasiram na Mundijal. To mi je cilj", rekao je Rajevac i istakao da su srpskom fudbalu portebni treneri sa dugoročnim radom.

"Nama su potrebni treneri sa dugoročnim radom, znamo šta je Ferguson uradio za Mančester Junajted. Nije bitno da li je to strani ili domaći stručnjak, malo je trenera koji znaju da rade posao."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track