Vlada Avramov: Ne priča mi se o Mihajloviću!

LOŠA USPOMENA Golman pamti sujetu selektora

Vlada Avramov: Ne priča mi se o Mihajloviću!

Fudbal -
Bivši srpski reprezentativac ne razume zbog čega selektor nastavlja da ignoriše asa Fjorentine i najboljeg srpskog fudbalera Adema Ljajića

Ne voli nekadašnjeg šefa...Bivši srpski reprezentativac Vlada Avramov smatra da selektor Siniša Mihajlović pravi veliku grešku što i dalje insistira na tački iz kodeksa ponašanja u reprezentaciji o obaveznom pevanju himne, čime iz nacionalnog tima isključuje najboljeg igrača Srbije Adema Ljajića.Priča za ItalijaneU intervju za sajt Cagliarinews24.com Avramov (34) otkrio je da mu aktuelni strateg „orlova“ nije ostao u najprijatnijoj uspomeni dok su sarađivali u Fjorentini.- Bio sam u Fjorentini četiri godine. Tri godine su bile prelepe u Firenci, a onda je došla jedna čudna sezona sa Sinišom Mihajlovićem, o čemu ne bih mnogo detaljisao. Pričao bih o tri godine kad smo ostvarivali odlične rezultate, igrali u Ligi šampiona sa asovima kao što su Mutu, Frej, Osvaldo, Vijeri... I dalje sam u kontaktu s mnogim igračima, pre svih s Jovetićem i Ljajićem. Fjorentina je jedan od najboljih timova Serije A - rekao je Avramov. Srpski golman je iz svog ugla objasnio izbacivanje Adema Ljajića iz nacionalnog tima Srbije.Čoveče, nisi u pravu- Loš potez, veoma loš. Ako igrač ne želi da peva himnu, neka izađe na teren i neka da svoj maksimum u dresu reprezentacije. Za mene je velika greška to što zbog tako jednostavnog problema Adema nema u našem timu. Ja sam Srbin, ali sam siguran da Mihajlović nije u pravu što isključuje najjačeg igrača Srbije - tvrdi Avramov.

Ne vole ga... Siniša Mihajlović
Ne vole ga... Siniša Mihajlović

Podela na stare i mladeSrbija je usled velikog broja poraza u svojoj grupi izgubila priliku da se plasira na Mundijal.- Šanse za Brazil su nam nikakve. Izgubili smo ih odavno. Ne igraju ni Krasić ni Vidić i još četiri ili pet sjajnih fudbalera za koje je Mihajlović rekao da su stari - smatra Avramov.

Biću trener golmanaKaljari je klub u kojem će Avramov najverovatnije završiti karijeru.- Odbio sam u prethodna dva prelazna roka tri ponude jer želim da ostanem u Kaljariju i kad završim karijeru. Ostaću u fudbalu jer bih mogao da postanem trener golmana. Lepo se osećam na Sardiniji, ne želim da menjam tim - tvrdi Novosađanin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track