STOJANOVIĆ PREUZEO ZVEZDU: Kasnimo za rivalima

Trener stigao

STOJANOVIĆ PREUZEO ZVEZDU: Kasnimo za rivalima

Fudbal -
Bivši selektor Slovenije upoznao se sa prvotimcima crveno-belih i stručnim štabom

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović stigao je u utorak 25. juna oko 21 čas i 30 minuta u hotel „Terme“ u Čatežu i pridružio se svojim novim izabranicima.Bivši selektor Slovenije upoznao se sa prvotimcima crveno-belih i stručnim štabom, a potom izneo i svoje prve impresije vezane za novi angažman.

"Blago sam uzbuđen. Svestan sam veličine kluba u koji sam došao i izazova kojeg sam se prihvatio. Crvena zvezda je veliki tim i jedva čekam da krenem sa radom. Očekuje nas sve zajedno upoznavanje, prilagođavanje jednih na druge i veliki posao" rekao je Stojanović.

Novi šef stručnog štaba crveno-belih prethodnih nekoliko dana trudio se da prikupi što više informacija o ekipi. Međutim, pravi utisak o svakom fudbaleru pojedinačno steći će kroz treninge i utakmice.

"Imam nekoliko snimaka mečeva od prošle godine, ali tim se koliko sam mogao da primetim od tada promenio. Zbog toga ću utisak o ekipi sticati kroz rad i videti koliki kapacitet i potencijal poseduje svako od igrača - ističe 43. godišnji stručnjak.

Kako je i sam Stojanović rekao, vremena nema mnogo, otvaranje sezone za najtrofejniji srpski klub zakazano je za 18. jul.

"Činjenica je da kasnimo i da nemamo puno vremena. Predstoji nam veoma naporan period u kome moramo dobro da se pripremimo i spremni dočekamo početak kvalifikacija. Naravno da sam ispratio žreb i oba potencijalna rivala su u prednosti u odnosu na nas jer su im nacionalni šampionati u toku. I pored toga, nadam se da ćemo uspeti sve da nadoknadimo i spremni uđemo u dvomeč protiv pobednika duela Toršavna i IBV - ne ostavlja dilemu Slaviša Stojanović.

Novi strateg kluba iz Ljutice Bogdana prvi trening sa ekipom odradiće sutra ujutru u Krškom. Takođe, crveno-beli u popodnevnim satima, tačnije od 18 časova igraju i prvu kontrolnu utakmicu protiv ekipe Krke u Novom Mestu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track