Luka MIlivojević: Biće mi žao ako odem iz Zvezde
Foto: Saša Pavlić

OPROŠTAJ Jedini reprezentativac blizu Anderlehta

Luka MIlivojević: Biće mi žao ako odem iz Zvezde

Fudbal -
Čvrsta odluka Ukoliko ne budem zadovoljan platom, a moj klub obeštećenjem, ništa od Belgije, tvrdi Zvezdin igrač Luka Milivojević

Ranko skoro sve završio.Luka Milivojević voli Crvenu zvezdu i zato nije preterano zagrejan da ovog leta napusti Marakanu. Ponuda Anderlehta je izdašna, posao je praktično pred završetkom, tako da bi jedini A reprezentativac iz redova crveno-belih u narednih nekoliko dana mogao da se uputi ka Belgiji. Transfer bi iznosio tri miliona evra, a prema dogovoru s Rankom Stojićem, Zvezda bi dobila 70, a Rad 30 odsto od prodaje.- Moj agent je pre tri dana bio u Briselu i imam informaciju da posao još treba da se utanači. Potrebno je da se vidi koliko će biti obeštećenje za Zvezdu i moja plata. Idem samo ako budem zadovoljan - rekao je Luka Milivojević (22) i dodao:- Spreman sam na sve opcije. Ovo su slatke muke. I dalje sam igrač Crvene zvezde, psihički i fizički nisam otišao. Imam Kup sa Zvezdom, ali ne i titulu, za tim ću žaliti ako odem ovog leta. Zoran Stojadinović pred polazak za Sloveniju rekao je Luki Milivojeviću da razmisli o odlasku.- Znam šta mi je rekao. Nadam se da će sve biti ostvareno kako je rekao i kako su zamislili u upravi. Bez jakog tima ne možemo ništa da uradimo u prvenstvu i Evropi.Luka Milivojević i dalje ne može da preboli poraz u derbiju koji je odlučio šampiona Srbije.- Trebalo je da idemo na sve ili ništa u derbiju. Zašto to nismo uradili, ne znam. Neću da se vadim na Sa Pinta jer je on stranac i ne može bolje od nas da razume koliko bi nam značila pobeda. Izgubili smo titulu jer nismo bili pravi u derbiju, kad je bilo najpotrebnije - iskren je Milivojević.

Sa četiri godine na 100. derbijuMalo ko od fudbalera Crvene zvezde i danas u rodnom domu ima sobu koja je u crveno-belim bojama.- Lud sam za Zvezdom. To je zbog mog ćaleta. Kad sam se rodio, došao je da me vidi, a onda otišao u Minhen da gleda Zvezdu. Moj Srđan me je vodio na 100. derbi kad sam imao četiri godine, na Đurđevdan 1995. Tu pobedu pamtim iz njegove priče, ali sećam se da me je držao na ramenima.

Svirka na gitari zbog tituleTrener Crvene zvezde Slaviša Stojanović obećao je da će svoje umeće na gitari demonstrirati novinarima kada crveno-beli osvoje titulu.- A gitara (smeh)... Odsviraću vam nešto uživo kada budemo slavili titulu. Obećavam! I to s velikim zadovoljstvom. Napravite do tada listu želja, slobodno - poručio je Stojanović srpskim novinarima, koji se nalaze na pripremama crveno-belih u Sloveniji.

Nisam prozivao TroickogLuka Milivojević otkriva da nije prozivao tenisera Viktora Troickog preko Tvitera.- Nije moj stil da vređam, a i nemam profil na Tviteru. Nisam hteo da demantujem sve to, ni da se još više uplićem. Poštujem Viktora, ali više volim Noleta, jer je naš, zvezdaš - nasmejao se Milivojević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track