Nenad Jestrović: Stojić je lažov
Foto: Dado Djilas

Odgovorio finansijeru Rada

Nenad Jestrović: Stojić je lažov

Fudbal -
Nekadašnji reprezentativac optužio menadžera da priča neistine kad ga optužuje da minira transfer Milivojevića u Anderleht

Ne želi ni ime da mu pomene.Bivši srpski reprezentativac, a sad menadžer agencije „Stelar grup“ Nenad Jestrović žestoko je odgovorio finansijeru Rada Ranku Stojiću, koji ga je optužio da buši transfer Luke Milivojevića u Anderleht. On je svog nekadašnjeg agenta nazvao lažovom i prevarantom i rekao da je bez ovlašćenja odveo Milana Smiljanića u Tursku.Prevario Zvezdu- Taj gospodin laže i vara Zvezdu, igrača i njegove roditelje. Kako ga nije sramota da me uzima u usta kad je od mene uzeo novac još dok sam bio igrač. Svoju nesposobnost pokušava da sakrije preko mene jer ne može da završi transfer koji je obećao, a vreme mu nije saveznik - kaže Nenad Jestrović i dodaje:- S Lukom sam razgovarao samo jednom, kad mi je rekao da ima menadžera i nikad nisam učestvovao u njegovom transferu. To ne bih ni mogao jer samo taj gospodin ima odobrenje kluba za prodaju. On je na Marakani favorizovan, ali u to ne ulazim.Jestrović tvrdi da je izjavio da Belgijanci neće da plate 3,5 miliona evra za Milivojevića, što je bio povod za napad Ranka Stojića.Cena nije realna- Anderleht je samo Busufu platio toliko para i sigurno ne bi dao taj novac za zadnjeg veznog. Voleo bih da Milivojević ode za pet miliona, ali to je nemoguće. Taj menadžer odveo je Milana Smiljanića u Tursku, a onda nas lagao da nije znao da ima ugovor s nama. Bolje mu je da prestane da nas pominje jer ćemo izneti u javnost podatke, posle čega mu neće biti dobro - kaže Jestrović.

Zbog njega su se posvađali... Luka Milivojević
Zbog njega su se posvađali... Luka Milivojević

Dovoljno sam pričaoRanko Stojić nije za Kurir želeo da otkrije na koga je tačno mislio kad je rekao da pojedini ljudi iz uprave Crvene zvezde svesno buše transfer Luke Milivojevića u Anderleht.- Na ovo što sam pričao ranije stvarno ne bih imao šta da dodam. Poštujem vas i vašu novinu, ali rekao sam šta sam imao. Stvarno ne želim više time da se bavim, suviše sam zauzet da bih svoje vreme trošio na njih. Dovoljno sam rekao - izjavio je Stojić.

Uzima 50 odsto od transferaNenad Jestrović otkriva da Ranku Stojiću pripada pola novca od budućeg transfera Luke Milivojevića.- Taj „veliki menadžer“ je za Luku dobio obeštećenje 600.000 evra, kao i 40 odsto od narednog transfera, plus 10 odsto kao njegov ekskluzivni agent. On uzima polovinu novca od transfera, a onda ja, koji sam Zvezdi dao 420.000 evra pozajmice uz 50.000 kamate, kao radim protiv kluba! Zvezdu volim i uvek sam tu da pomognem - kaže Jestrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track