PRAVI STRAŠAN TIM: Napoli odvojio 125 miliona za pojačanja
Foto: Reuters

Napad na Juventus

PRAVI STRAŠAN TIM: Napoli odvojio 125 miliona za pojačanja

Fudbal -
Prvi čovek Napolitanaca Aurelio De Laurentis spremio ogromnu količinu para za dovođenje novih igrača

NAPULJ - Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis slavodobitno je najavio da će njegov tim u predstojećem prelaznom roku odvojiti za pojačanja 125 miliona evra. Napolitanci žele da svrgnu sa prestola torinski Juventus, a žele i što dalje u Ligi šampiona.

"Računica je napravljena. Sada imamo 125 miliona evra i krećemo u kupovinu. Možemo da stvorimo mega-ekipu. Imamo sve preduslove za to. Imamo i dovoljno vremena ispred sebe za to, a mnogo toga smo i do sada napravili", izjavio je De laurentis.

Napolitanci su nedavno prodali Edisona Kavanija i zaradili 63 miliona evra, a pri potez u suprotnom pravcu napravili su dovođenjem trenera Rafaela Beniteza.

Od igrača, zvanično je potpisao Rafael Kabral, doskorašnji golman Santosa, ali pred vratima Napulja je veliki broj igrača.

Raul Albiol je pred potpisom, pošto je prošao lekarske preglede, a Napolitanci su u završnim pregovorima sa Gonzalom Iguainom i Damijaom iz Internacionala. Sigurno je da prvi čovek Napolija nije otkrio javnosti sva imena, a prave bombe se tek očekuju.

Napolitanci su prošle sezone bili drugi u prvenstvu iza "Stare dame", a pre dve godine su osvojili italijanski kup.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track