Dragan Đurić: Vermezović hoće ono što nije zaradio
Foto: Saša Pavlić

Bivši trener crno-belih traži isplatu svih dugovanja

Dragan Đurić: Vermezović hoće ono što nije zaradio

Fudbal -
Predsednik Partizana Dragan Đurić smatra da Vladimir Vermezović neopravdano potražuje veliki novac koji nije zaslužio; Dve zaraćene strane moraće uskoro da se nađu na sudu, gde će rešiti ovaj spor, do tada će se prepucavati preko novina

Hoće svoj deo, nećete ga prevariti!Predsednik Partizana Dragan Đurić priznaje da klub duguje novac bivšem treneru Vladimiru Vermezoviću, ali naglašava da nekorektnom smatra njegovu odluku da potražuje i novac koji je trebalo da zaradi da je ostao u Humskoj. Prema njegovim rečima, nijedan bivši trener crno-belih nije to uradio i zbog toga je veoma razočaran.Ne zna materiju- Nisam potpuno upoznat u materiju i ne znam ko je koga prvi tužio, ali znam da Vermezović nas jeste. To mi je rekao generalni sekretar Darko Grubor. Nije on jedini koji se nalazi u ovakvoj situaciji, ali jedino on nije korektan - rekao je Đurić za Kurir i dodao:- Svi njegovi prethodnici tražili su da im se isplati novac do dana prestanka radne obaveze, a Vermezović traži da mu platimo do kraja ugovora. Dakle, čak i ono što nije zaradio, što govori o kakvoj je osobi reč.Ugovor da se poštujeBes ljudi iz kluba potpuno je razumljiv, ali s druge strane, Vermezović potražuje samo ono što mu ugovorom sleduje, ništa mimo toga, što se takođe mora poštovati. Dve strane će sad taj problem morati da reše na sudu, a do tada će rukovodstvo Partizana morati da se bavi gorućim pitanjem angažovanja pojačanja.- Štoper je na putu za Srbiju i trebalo bi danas da sleti u Beograd, a ja očekujem da bismo u utorak mogli da ga promovišemo. Uz njega, tražimo zadnjeg veznog i verujemo da ćemo taj posao uspešno završiti - kaže predsednik crno-belih Đurić.

Sitijeve pare za 20 danaProdajom Stevana Jovetića iz Fjorentine Mančester sitiju Partizan je na osnovu ugovora o solidarnosti dobio 675.000 evra. Preciznije rečeno, toliko novca treba da dobije, a on će na račun kluba iz Humske leći u naredne tri nedelje.- Taj novac još nismo dobili i smatram da ćemo ga imati za dvadesetak dana. On će nam dobrodoći da platimo neke neophodne stvari, ali daleko od toga da bez njega ne bismo mogli da funkcionišemo - kaže Đurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track