MILIJAŠ: Ne smemo da uđemo u nervozu na Islandu
Foto: Saša Pavlić

KVALIFIKACIJE ZA LE

MILIJAŠ: Ne smemo da uđemo u nervozu na Islandu

Fudbal -
Ne smemo da dozvolimo da primimo neki neplanirani pogodak i uđemo u nervozu

BEOGRAD - Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je danas da ekipa u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv islandskog IBV-a ne sme da se opusti, niti da razmišlja o pobedi iz prvog meča.

"Zaboravili smo pobedu ostvarenu u Beogradu. Imamo dobar rezultat, ali ne smemo da razmišljamo o tome. Takođe, ne smemo da dozvolimo da primimo neki neplanirani pogodak i uđemo u nervozu. Na Marakani su debitanti odigrali odlično i veoma mi je drago zbog njih. Radi se o odličnim igračima i ličnostima i verujem da će iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje", kazao je Milijaš za klupski sajt.

U prvom meču odigranom prošle nedelje u Beogradu crveno-beli su slavili sa 2:0.

"Stvorili smo dobru hemiju i imamo odličnu atmosferu u svlačionici. Putujemo na revanš sa ciljem da ostvarimo još jednu pobedu. Posle meča na Marakani smo bolje upoznati sa igrom rivala i na osnovu toga spremamo taktiku. Očekujemo, za razliku od prvog meča, otvoreniju igru rivala i više prostora za naše napade", rekao je napadač Zvezde Filip Kasalica.

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između IBV-a i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20.30 po srednjeevropskom vremenu u Vestmaneji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track