Nađ: Partizan su spasli Svevišnji i Lukač!

Sreća

Nađ: Partizan su spasli Svevišnji i Lukač!

Fudbal -
Loše Crno-beli najavljuju analizu kako bi se utvrdio razlog za pad forme, ali i potragu za igračima

Pali u formi, a tek počela sezona...Sportski direktor Partizana Albert Nađ kaže da fudbaleri ni dan posle blamaže sa Širakom nisu mogli da ga pogledaju u oči. Situacija u timu mogla bi dodatno da se pogorša ako Aleksandar Mitrović krene u Brisel na potpisivanje ugovora sa Anderlehtom.

- Sadržaj razgovora sa igračima ostaće tajna, ali mogu reći da nisu mogli da me gledaju u oči. Sve što se desilo na terenu je za zaborav i za dobru analizu kako bismo videli šta se desilo s timom koji je u pripremnom periodu pružao kvalitetne partije protiv mnogo jačih rivala nego što je Širak - kaže Nađ.

Totalni pad forme u najbitnijim trenucima doprineo je da golman Milan Lukač iskoči u prvi plan umesto napadača i tzv. kreativaca u veznom redu.

- Samo Lukač i onaj Svevišnji odgore su nas spasli eliminacije. Srećom, ostali smo u igri i sada čekamo meč s Ludogorecom. Nadam se da će pojačanja kao što su Erik Đemba Đemba i Milan Obradović doneti sigurnost ekipi, jer vidim da se nekakav strah uselio među igrače - dodaje Nađ.

Mitrovićev odlazak mogao bi znatno da oslabi tim.

- Meni se niko iz Anderlehta nije obratio sa željom da pregovara o Mitroviću. Tako je bilo i za Ivanova, pa se onda na stadionu pojavio čovek iz Bazela. Smatram to neprofesionalnim činom za jedan klub kao što je švajcarski, a ne isključujem mogućnost da se i Belgijanci slično ponesu. Mislim da ne treba žuriti s Mitrovićevom selidbom, jer mnogi su odlazili, pa su se posle vraćali - završio je sportski direktor Partizana.

Afrikanci zagolicali maštu

Menadžment Širaka dao je domaći zadatak i Partizanu i drugim srpskim klubovima o tome kako se pronalaze pravi igrači sa afričkog kontinenta.

- Dopali su mi se pojedini fudbaleri Širaka. Ima tu zanimljivih igrača, koji su nam zagolicali maštu. Ipak, nismo s Jermenima započeli nijedan razgovor koji bi vodio u pravcu transfera - kaže Nađ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track