IVANOV NE PRIČA O ODLASKU: Sreman sam za Ludogorec
Foto: Saša Pavlić

Bazel u drugom planu

IVANOV NE PRIČA O ODLASKU: Sreman sam za Ludogorec

Fudbal -
Reprezentativac Bugarske nije želeo ni da odgovara na pitanja u vezi sa eventualnim odlaskom iz Partizana

RAZGRAD - Fudbaler Partizana, Bugarin Ivan Ivanov, rekao je danas da mu ne rade emocije iako u sredu igra protiv Ludogoreca, kluba iz otadžbine, i dodao da do sada nije imao priliku da nastupi u Razgradu.

“Nemam emocije zato što sam u Bugarskoj. Nikada nisam igrao protiv Ludogoreca i biće mi zanimljivo što je sada prvi put. Nisam igrao ni na ovom stadionu. Kada sam igrao u Bugarskoj, oni su bili u trećoj ligi”, kazao je Ivanov na konferenciji za novinare uoči treninga crno-belih u Razgradu.

Reprezentativac Bugarske nije želeo ni da odgovara na pitanja u vezi sa eventualnim odlaskom iz Partizana.

“Neću da pričam o mogućem transferu u Bazel, jer sam u ovom trenutku potpuno skoncetrisan na ono što nas sutra čeka protiv Ludogoreca”, objasnio je on.

Ivanov je naveo i da je trenera Vuka Rašovića i saigrače upoznao sa informacijama koje ima o predstojećem rivalu.

“Treneru sam objasnio sve pojedinosti u vezi sa Ludogorecom, a mlađe igrače upozorio na individualne kvalitete protivnika”, dodao je Ivanov.

Kako je najavio bugarski šampion, stadion kapaciteta oko 8.000 mesta je rasprodat, a srpski prvak dobio je oko 800 karata. Najavljen je dolazak navijača Partizana iz Srbije.

Sutrašnja prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Ludogoreca i Partizana igra se u Razgradu od 19.30 po srednjeevropskom vremenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track