Stefan Babović: Privlači me Vojvodina
Foto: Saša Pavlić

Uskoro na stadionu Karađorđe

Stefan Babović: Privlači me Vojvodina

Fudbal -
Tu sam, treniram, a narednih nekoliko dana trebalo bi da sednem s rukovodstvom kluba i porazgovaram o eventualnoj saradnji, rekao je Stefan

Hoće među crveno-bele po svaku cenu!Stefan Babović (26) nije uspeo da zaigra u Crvenoj zvezdi, ali bi ovog leta ipak mogao da obuče crveno-beli dres. Nekadašnji fudbaler Partizana trenutno trenira s igračima Vojvodine, a šanse da na Karađorđu ostane i kad počne Jelen Superliga su velike.- Tu sam, treniram, a narednih nekoliko dana trebalo bi da sednem s rukovodstvom kluba i porazgovaram o eventualnoj saradnji. Iako ima najava da bih ponovo mogao u inostranstvo, ne isključujem mogućnost da se vratim u Srbiju. Privlači me interesovanje Vojvodine, koja ima veliki tim i ambicije - rekao je Stefan Babović u izjavi za Sportski žurnal.Prema rečima člana UO Mateje Kežmana, Babovićev dolazak bi označio kraj prelaznog roka u Novom Sadu.- Bilo bi dobro za obe strane da Stefan dođe. Reč je o odličnom fudbaleru, koga ceni i naš trener Marko Nikolić. Njegov dolazak bi bio prava stvar za nas, ne samo u igračkom smislu, pošto ga izuzetno cenim i kao čoveka - kaže Kežman.(S. R.)

Deveto pojačanjeUkoliko potpiše za Vojvodinu, Stefan Babović će biti deveto pojačanje „lala“. Do sada su redove ekipe koju predvodi trener Marko Nikolić pojačali Mario Barić, Zoran Popović, Matej Delač, Janko Tumbasović, Stefan Denković, Andrija Kaluđerović, Nikola Leković i Ivan Fatić. Petorica igrača su napustila Vojvodinu - Dejan Karan, Aleksandar Kesić, Goran Smiljanić, Đorđe Šušnjar i Miloš Deletić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track