Nađ: Ivanov ide u Bazel
Foto: Partizan.rs

Nađ: Ivanov ide u Bazel

Fudbal -
Borli smo se da zadržimo Ivanova do poslednjeg trenutka, ali je Bazel bio veoma uporan", rekao je sportski direktor Partizana

BEOGRAD - Sportski direktor Fudbalskog kluba Partizan Albert Nađ rekao je danas da su crno-beli Bugarinu Ivanu Ivanovu dali dozvolu da otputuje u Bazel i sa švajcarskim klubom postigne konačan dogovor o transferu.

"Ivanov je dobio dozvolu i očekujem da u narednih par dana reši svoj status. Mi ćemo pokušati da nađemo alternativno rešenje za njega, mada je i Milan Obradović pokazao da može da se snalazi na vise pozicija u odbrani", rekao je Nađ na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je naveo i da je pitanje štopera u ekipi trebalo da bude rešeno ranije.

"Pravo vreme za to je trebalo da bude još u januaru ove godine. Onda bismo imali dovoljno prostora za tu poziciju. Borli smo se da zadržimo Ivanova do poslednjeg trenutka, ali je Bazel bio veoma uporan", rekao je Nađ.

On je dodao da je bugarski reprezentativac za vreme provedeno u Partizanu pokazao da je vrhunski profesionalac.

"Ivanov je u Partizanu proveo dve godine i zaista je bio maksimalno profesionalan, na najvišem nivou. Ne mislim da njegova greška u prvom meču sa Ludogorecom u Bugarskoj ima veze sa ovom pričom o transferu, već se radi o čistoj koincidenciji", zakljucio je Nađ.

Ivanov je prošlog meseca već putovao u Bazel, ali tada nije uspeo da potpiše ugovor sa švajcarskim šampionom.

Pored toga, poslužio se i nesvakidašnjim potezom, jer je uoči meča sa jermenskim Širakom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona tražio da ne igra i strucni štab mu je izašao u susret.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track