MIHA POZVAO RAJKOVIĆA: Junak iz Litvanije u A reprezentaciji

Zaslužio

MIHA POZVAO RAJKOVIĆA: Junak iz Litvanije u A reprezentaciji

Fudbal -
Rajković je bio prvi golman reprezentacije Srbije, koja je trijumfovala na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Litvaniji za igrače do 19 godina

BEOGRAD - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović pozvao je golmana Jagodine Predraga Rajkovića za prijateljsku utakmicu protiv Kolumbije, rekao je danas trener mladog nacionalnog tima Radovan Ćurčić.

Ćurčić je na konferenciji za novinare u Beogradu, na kojem je saopštio spisak "orlića" za prijateljski duel sa Makedonijom, naveo da je planirao da zove Rajkovića, ali da A reprezentacija ima prioritet.

On je nedavno rekao da su se on i Mihajlović dogovorili da golman Hajduka Nikola Perić bude na okupljanju mlade reprezentacije, iako je Mihajlović njega želeo da zove u nacionalni tim.

Rajković je bio prvi golman reprezentacije Srbije, koja je trijumfovala na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Litvaniji za igrače do 19 godina. Rajković ima 17 godina, a prošle sezone odigrao je dve utakmice za Jagodinu u Superligi Srbije.

Pored njega, u reprezentaciji se našao i golman Spartaka Branimir Aleksić, što je ranije saopštio subotički klub.

Srbija će protiv Kolumbije igrati 14. avgusta u Barseloni. Mihajlović će kompletan spisak reprezentativaca objaviti u nedelju u 12.00 u beogradskom hotelu Hajat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track