MIROSLAV RADOVIĆ: Niko ne može da nam oduzme snove o Ligi šampiona

Na pragu velikog uspeha

MIROSLAV RADOVIĆ: Niko ne može da nam oduzme snove o Ligi šampiona

Fudbal -
Legija je u najmanju ruku obezbedila učešće u Ligi Evrope, pa će iz tog razloga i pritisak oko dvomeča sa rumunskim predstavnikom biti manji

VARŠAVA - Fudbaleri Legije igraće u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona protiv rumunske Steaue. Tim Miroslava Radovića biće u prvom meču gost, a odluka o učesniku najelitnijeg takmičenja pašće na "Pepsi areni" u Varšavi.

Poljski šampion je u prethodnoj rundi izbacio norveški Molde, posle 1:1 u gostima i 0:0 na domaćem terenu.

"Osećali smo veliki pritisak pre revanš utakmice protiv Moldea. Uspeli smo da prođemo zahvaljujući golu u gostima. U plej-ofu nemamo šta da izgubimo. Možemo samo da dobijemo. Legija dugo čeka da se plasira u Ligu šampiona. Snove niko ne može da nam oduzme", rekao je Miroslav Radović.

Legija je u najmanju ruku obezbedila učešće u Ligi Evrope, pa će iz tog razloga i pritisak oko dvomeča sa rumunskim predstavnikom biti manji.

"Nisam imao favorita pred žreb. Bilo mi je svejedno protiv koje ekipe ćemo igrati. Ako budemo igrali na svom nivou, zašto se ne bi plasirali u Ligu šampiona? Bićemo pod manjim pritiskom i mirno se spremamo za te mečeve", ističe najbolji pojedinac poljskog šampiona.

Prvi mečevi četvrtog kruga kvalifikacija za Ligu šampiona na programu su 20/21. avgusta, a revanš mečevi su sedam dana kasnije. Pobednici dvomeča će igrati u Ligi šampiona, poraženi u Ligi Evrope.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track