STOJANOVIĆ: Ispucali smo sve kredite!
Foto: Tanjug

Superliga Srbije

STOJANOVIĆ: Ispucali smo sve kredite!

Fudbal -
Naša očekivanja su jasna, mi smo u Ivanjici ispucali svoj kredit za ovu jesen i zato nemamo izbora - rekao je trener crveno-belih

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da njegova ekipa, nakon eliminacije iz Evrope i poraza od Javora na startu Superlige, nema više prava na kiks zbog čega je pobeda jedina opcija u subotu na meču drugog kola sa Jagodinom.

"Naša očekivanja su jasna, mi smo u Ivanjici ispucali svoj kredit za ovu jesen i zato nemamo izbora. Uz svo poštovanje prema Jagodini, koja je dobra ekipa, ništa drugo osim pobede ne dolazi u ozbir", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na Marakani.

On je dodao da je Nikola Mijailović juče odradio prvi trening posle povrede i da će sa njim razgovarati da li može da igra protiv Jagodine.

"Mrđa je takođe prvi put trenirao, a Ifeani Onjilo odradio dva treninga. Naravno čekamo i sertifikate za ostala pojačanja, koja bi trebalo da stignu u toku dana", rekao je Stojanović.

Trener crveno-belih poručio je da sa mnogo respekta dočekuje meč protiv Jagodinaca.

"To je kvalitetna ekipa, koja već duže vreme igra zajedno. Dobro su vođeni sa klupe, gledao sam njihove mečeve sa ruskim Rubinom u kvalifikacijama za Ligu Evrope i zato sa mnogo respekta ulazimo u ovaj meč", kazao je Stojanović.

Stojanović je dodao da mu nije lako da radi s obzirom da još nema jasnu situacija oko igračkog kadra, ali da to nije alibi za naredne utakmice.

"Igrači u Ivanjici nisu shvatili ozbiljnost situacije i težinu dresa koji nose. Ništa nam ne vredi ako tokom nedelje dobro treniramo, a onda ne odigramo utakmicu na pravi način. Mečevi su ogledalo našeg rada", istakao je Stojanović.

Fudbaler Marko Vešović naglasio je da je došlo vreme da Zvezda osvoji prva tri boda u prvenstvu.

"Više nemamo pravo na kiks, mislim da sada svi shvatamo ozbiljnost situacije u kojoj se nalazimo. Jagodina je nezgodan rival, ne treba zaboraviti da su nam prošle godine uzeli tri boda u Beogradu", rekao je Vešović.

Meč između Crvene zvezde i Jagodine počeće sutra u 18.05 na Marakani, sa pet minuta zakašnjenja u odnosu na prvobitni termin u znak protesta protiv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track