I Niš protiv Karadžića!

Srbija ustala protiv Toleta

I Niš protiv Karadžića!

Fudbal -
Nišlije pomerile početak meča i time podržale akciju za smenu predsednika FSS, meč završen remijem Partizana i Radničkog 0:0

Ujedinjeni u istom cilju!Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno bez golova na gostovanju Radničkom u Nišu, a meč je počeo s pet minuta zakašnjenja, čime su se Nišlije pridružile klubovima koji su kao deo akcije za smenu predsednika FSS Tomislava Karadžića pomerili početak svojih mečeva!Stojke spasilacCrno-bele je od poraza spasao golman Vladimir Stojković, koji je instinktivnom reakcijom zaustavio „makazice“ rezerviste Vladimira Milenkovića u finišu meča. Nišlije su meč završile s desetoricom igrača, budući da je Miloš Živković u 88. minutu susreta dobio drugi žuti karton.Radnički iz Niša sigurno nije kvalitetniji, a pogotovo ne skuplji tim od Partizana, ali su domaći fudbaleri sinoć pokazali kako se nedostatak znanja nadomešćuje disciplinovanom i borbenom igrom. Igrači šestostrukog uzastopnog šampiona to ne znaju i na terenu se ponašaju kao primadone. Borbenosti nema nigde, međusobno prebacivanje odgovornosti je normalna pojava, a taktika ne postoji ni pod razno.Bezidejno na terenuIdeje u igri nema, sve se svodi na duge lopte, koje uglavnom ispucava golman Vladimir Stojković, pa nije ni čudo što su crno-beli u šest zvaničnih utakmica ove sezone ostvarili samo jednu pobedu, i to nad Novim Pazarom uz obilatu pomoć sudija.Nije sporno to da trener Vuk Rašović ima problema na poziciji desnog beka jer Nikola Aksentijević igra ispod nivoa, ali ni ostali prvotimci aktuelnog šampiona za sebe ne mogu da kažu da su na mnogo višem nivou od momka koji godinu dana nije odigrao zvaničnu utakmicu.S ovakvom igrom u duelu protiv Tuna u kvalifikacijama za Lugu Evrope loše im se piše.

Razočarani... Stručni štab Partizana
Razočarani... Stručni štab Partizana

Sukobi... Policija hvata Navijača
Sukobi... Policija hvata Navijača

Navijač uleteo na atletsku stazuGrupa navijača Partizana sukobila se s pripadnicima Žandarmerije uoči početka drugog poluvremena na stadionu Čair. Incident je počeo kad je navijač Partizana preskočio ogradu i uleteo na atletsku stazu. Žandarmerija je reagovala i uhapsila navijača. Nakon toga, pristalice crno-belih počele su da bacaju stolice u pravcu Žandarmerije.

Radnički Niš 0:0 PartizanNiš. Stadion. Čair. Gledalaca. 13.441. Sudija: Vlado Glođović (Vrbas). Žuti kartoni: Živković, Ćulum - Fofana, Ilić. Crveni karton: Miloš Živković 88.Radnički (N): Kesić 7 - Pauljević6, Pavlović 6,5, Živković 5,5, Petrović 6 - Ćulum 6, Kolarević 6, Jovanović 6,6, Ljubinković 6(od 75. Milenković), Stojanović 7 (od 88. Bulatović) - Jovanović 6,5 (od 90. Pejčić). Trener: Dragoljub BekvalacPartizan: Stojković 7,5 - Aksentijević 5, Obradović 5,5, Stanković 5, Volkov 5,5- Đemba Đemba 5, Ilić 6, Luka 5(od 66. Grbić), Ninković 5 (od 75. Jojić) - Kojić (od 33. Mitrović 5), Fofana 5. Trener: Vuk Rašović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track