RAŠOVIĆ: Igrači su se oslobodili okova
Foto: Partizan.rs

Utisci posle Tuna

RAŠOVIĆ: Igrači su se oslobodili okova

Fudbal -
Posle gola smo počeli da ličimo na onaj pravi Partizan, naveo je trener crno-belih.

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je da pobeda nad Tunom mnogo znači igračima na psiloškom planu I naveo da su crno-beli sada mnogo bliži grupnoj fazi Lige Evrope.

“Nisam ja osetio olakšanje lično, ali osetilo se kod igrača. Oslobodili su se okova, ova pobeda će im dosta značiti u psihološkom smislu u nastavku sezone”, kazao je Rašović na konferenciji za novinare posle pobede od 1:0 nad Tunom, u prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope.

Strelac jedinog pogotka na utakmici bio je Miloš Jojić u 69. minutu.

“Utakmica je bila kao što smo očekivali, imali smo svoje šanse. Oni su se pokazali kao čvrst tim koji zna šta hoće. U drugom poluvremenu mnogo smo želeli pobedu i zato smo došli do nje. Posle gola smo počeli da ličimo na onaj pravi Partizan”, naveo je trener crno-belih.

Rašović je istakao da će Partizan sigurno znati kako da postavi igru za revanš.

“Moramo da uradimo analizu ove utakmice, da skeniramo stvari koje nisu bile dobre. Videćemo kako treba da igramo tamo. Ovo je dosta dobar rezultat, daje nam mnogo veće šanse za prolaz u grupnu fazu Lige Evrope”, zaključio je Rašović.

Trener gostiju Urs Fišer, uprkos porazu, nije bio nezadovoljan.

“Nosim pozitivne utiske, zadovoljan sam nastupom svog tima. Dobro smo se suprotstavili, bili smo ravnopravni. Partizan je imao svoje prilike, ali smo ih imali i mi. Zato je žal veći, što nismo iskoristili jednu od njih”, kazao je Fišer.

On je dodao da je ulazak Ninkovića doneo Partizanu prevagu na terenu i da bi mu bilo draže da mladi reprezentativac Srbije nije zaigrao.

Fišer je najavio i da će u revanš utakmici na terenu pokušati da sprovede “kontrolisanu ofanzivu”.Revanš meč igra se za sedam dana u Tunu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track