Mitrović: Samo sad da dam gol
Foto: Fonet

Srpski šampion favorit u Švajcarskoj

Mitrović: Samo sad da dam gol

Fudbal -
Partizan večeras u Tunu želi da iskoristi prednost od jednog pogotka iz prvog meča baraža za Ligu Evrope

Obezbediti Partizanu Ligu Evrope, pa onda sa Anderlehtom u Ligu šampiona!Fudbaleri Partizana večeras u Tunu (20.00) treba da završe započeti posao iz Beograda i eliminacijom švajcarske ekipe obezbede učešće u Ligi Evrope. Crno-beli na svojoj strani imaju prednost od jednog gola (1:0), statistiku koja kaže da su na poslednjih 14 mečeva kad su revanš igrali na strani uspeli da se plasiraju u dalji tok takmičenja, kao i činjenicu da će trener Vuk Rašović poslednji put na raspolaganju imati Aleksandra Mitrovića. Reprezentativac Srbije nakon večerašnjih 90 minuta odlazi u belgijski Anderleht, pa ima ogromnu želju da golom pomogne klubu u kojem je proveo šest godina.- Razmišljam samo o tome kako da eliminišemo Švajcarce. U dresu crno-belih sam postigao mnogo golova, onaj protiv Crvene zvezde mi je najdraži, ali najbitniji bi trebalo da postignem večeras. Nadam se da ću u tome uspeti i da će Partizan moći da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope, jer mu to mesto kvalitetom i pripada - kaže Mitrović.Prva utakmica u Humskoj je pokazala da Švajcarci nisu tim od kojeg bi crno-beli trebalo da strepe, pa je stoga Mitrovićeva preporuka da u Tunu treba igrati strpljivo i polako.- Znamo šta nas čeka u Švajcarskoj, ali možemo da se nosimo s njima. Ne treba da se zalećemo, već strpljivom igrom čekamo svoju šansu, a ona će - siguran sam - doći, jer sam uveren da smo kvalitetniji tim od Tuna - kaže Mitrović.

Đemba-Đemba: Sale pijanac!Kamerunac Erik Đemba-Đemba u autobusu tokom povratka s treninga zapevao je na srpskom pesmu koju su saigrači osmislili za kapitena Saleta Ilića.- Ja bih da igram još malo - počeo je sam Đemba-Đemba, pa su se uglas nadovezali ostali crno-beli:- Jer je Sale samo jedan, najveći pijanac, on je tamo i uvek je žedan.

Stojke: Lola je prase!Atmosfera u crno-belom taboru pred večerašnji meč nije napeta. Tako se Vladimir Stojković našalio s bivšim saigračem Milanom Smiljanićem na društvenoj mreži.U klipu golman crno-belih drži plišano prase, koje pritiska da „grokće“.- Ovo je Lola Smiljanić, bivši igrač Partizana. Nemanja, ovo ti je brat, Kizo, ovo ti je drug, a ovo je jabuka koja mu je ispala iz usta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track