ADEM LJAJIĆ: Nisam loš dečko!
Foto: Dragan Kadić

ARHIVA: Zaboravio na sukob s Rosijem i Mihajlovićem

ADEM LJAJIĆ: Nisam loš dečko!

Fudbal -
Ni reči o pevanju: Fudbaler Rome Adem Ljajić tvrdi da nije problematičan čovek, ali da mu karakter ne dozvoljava da sedi na klupi

Dobar je... dok ga ne iznerviraju!Najnovije i najjače pojačanje Rome ovog leta, srpski internacionalac Adem Ljajić tvrdi da nije problematičan igrač. Epitet lošeg momka bivši igrač Partizana i Fjorentine nosi u italijanskoj štampi zbog fizičkog obračuna s trenerom Delijom Rosijem i nesuglasica sa selektorom Srbije Sinišom Mihajlovićem.- Ja loš? Nikad nisam bio loš. Ne znam ni šta to znači. Svaki fudbaler koji ima karakter postaće nervozan ako ne igra, a sve je mnogo lakše kad se igra - izjavio je Ljajić.Srpski fudbaler je dolaskom u Italiju naišao na probleme koje nije imao kod kuće.- Ja sam vrsta igrača koji želi stalno da igra, zato sam i imao nekoliko nesuglasica s trenerima kad sam došao u Italiju, pogotovo jer sam u Srbiji navikao da igram svaku utakmicu. Ono što se dogodilo s Deliom Rosijem je prošlost i ne želim više da se vraćam na to.Adem Ljajić jedva čeka gradski derbi Rome i Lacija.- Ne znam kako izgleda derbi u Rimu, ali znam da je veoma bitan. Igrao sam u Beogradu srpski derbi, između Partizana i Zvezde, koji je verovatno najvatreniji od svih. Laciju sam dao prvi gol u Seriji A, valjda ću nastaviti isto. Nisam u Romu došao da bih se tu zadržao samo u prolazu.

Derbi Partizana i Zvezde je vatreniji od onog između Rome i Lacija
Derbi Partizana i Zvezde je vatreniji od onog između Rome i Lacija

Teško bez JovetićaOve sezone Ljajić je napustio Fjorentinu, a pre njega učinio je to i Stevan Jovetić, koji je prešao u Mančester siti. Srpski fudbaler kaže da će mu biti neobično da igra bez svog dobrog prijatelja.- Jovetić je moj veoma dobar prijatelj i bio mi je od velike pomoći u Firenci. Biće mi teško da ne igram više s njim - istakao je Ljajić.

Osmica podseća na PartizanOmiljeni broj Adema Ljajića 22 nije bio slobodan u Romi, pa je izabrao „osmicu“.- Moj omiljeni broj je 22, ali ga nosi Destro. Uzeo sam „osmicu“, što je ujedno i broj koji sam nosio u mlađim kategorijama u Partizanu. Bio bih srećan da ovde ostanem deset godina, da napredujem, postignem velike stvari i osvajam trofeje - istakao je Ljajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track