Stojanović: Bolja Zvezda posle Tare
Foto: Tanjug

Pripreme

Stojanović: Bolja Zvezda posle Tare

Fudbal -
Igrači su odradili sve što se do sada planiralo i to sa velikim intenzitetom, kaže trener Crvene zvezde

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Slaviša Stojanović, privodi kraju ciklus mini priprema na Tari, koji je po njegovim rečima bio pravi pogodak.

Iako su neki fudbaleri izostali zbog reprezentativnih obaveza, Stojanović ističe da je igračima ovaj ritam treninga mnogo značio.

"Moram da priznam da imamo strašno dobre uslove. Igrači su odradili sve što se do sada planiralo i to sa velikim intenzitetom. U neku ruku mi je žao što nema svih reprezentativaca, što nije cela ekipa na okupu, ali to je sastavni deo fudbala. Fudbaleri koji su ovde, radili su maksimalno, imamo ispred sebe još dva treninga i nadam se da će u tom ritmu i da se završi. Dosta smo radili na toj brzinskoj izdržljivosti, a koliko smo bili uspešni, pokazaće utamice."Osim fizičke spreme, mini pripreme su poslužile da se dodatno uigra ekipa i isprave neki propusti.

"Zato mi je još žalije što nema reprezentativaca, jer oni su sastavni deo ekipe i nema ih baš malo, ali dobro, sigurno je da su i tamo trenirali možda ne u tom smeru izdržljivosti, ali radili su dobre i kvalitetne treninge. Mi moramo da znamo šta je naš posao, moramo da nadoknadimo ono što se u prvim utakmicama pokazalo kao hendikep, i pokušali smo u ova tri, četiri dana to da ispravimo, i naravno da se tu ne zaustavljamo".

Sledeći protivnik je Donji Srem, koji će gostovati na "Marakani".

"Svaka utakmica je za nas bitna, novi ispit, novo dokazivanje. Već slede analize ekipe Donjeg Srema, zatim analize naše igre iz prethodnih utakmica, da ponovo prođemo kroz naše greške. Ja razmišljam samo kako da budemo što bolji, kako da što manje situacija prepuštamo protivniku, odnosno da što više kontrolišemo igru. Podvucimo crtu kada za to bude vreme", zaključio je Stojanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track