Nenad Tomović: Subotić me iznenadio!
Foto: Saša Pavlić

Nije očekivao odlazak saigrača

Nenad Tomović: Subotić me iznenadio!

Fudbal -
Iz vedra neba Štoper „orlova“ nije očekivao da će igrač Borusije napustiti reprezentaciju Srbije
1 / 4 Foto: Saša Pavlić

Otišli na meč bez obaveza!Fudbalska reprezentacija Srbije juče je otputovala je u Vels, gde ih sutra u Kardifu očekuje pretposlednji duel kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo u Brazilu. Remijem protiv Hrvatske u petak na Marakani „orlovi“ su izgubili svaku mogućnost da se nađu na smotri najboljih svetskih selekcija, pa će meč na Ostrvu biti prilika da selektor Siniša Mihajlović priliku pruži nekim igračima koji do sada nisu bili u prvom planu.Tim pre što neće moći da računa na povređenog Miralema Sulejmanija, suspendovanog Nemanju Matića, Zorana Tošića i Aleksandra Mitrovića, kao i Nevena Subotića, koji je zatražio predah od nacionalnog tima.- Protiv Hrvatske nismo uspeli da ostvarimo dobar rezultat, ali su utisci sigurno pozitivni. Pokazali smo koliko možemo, a svako od nas zna da se očekuje i da u Kardifu budemo na istom, ako ne i boljem nivou. Priznajem, Neven me je malo iznenadio, ali to je njegova odluka i u to ne ulazim - rekao je Nenad Tomović, dok je Ivan radovanović dodao:- Žao nam je što nismo ostvarili bolji rezultat protiv Hrvatske, a imali smo prilike za to, ali se nadam da će to da se vrati kad bude bilo potrebno. Pred nama je meč u Kardifu, u kojem želimo da se prikažemo u što boljem svetlu, a to znači da treba igrati onako kao protiv Hrvata.

Tole: UEFA nam čestitalaPredsednik FSS Tomislav Karadžić otkriva da je od UEFA dobio čestitke za organizaciju meča protiv Hrvatske.- Za reprezentaciju ne postoji značajna i manja značajna utakmica, svaka ima istu težinu. Izgubili smo izglede da se plasiramo na SP, ali želimo da ostvarimo dobar rezultat i započnemo pripreme pred kvalifikacije za EP. Što se meča s Hrvatskom tiče, bilo je manjih problema, ali smo od UEFA dobili čestitke za organizaciju - kaže Tole.

Živković: Biće treća srećaSelektor Siniša Mihajlović je imao želju da u nacionalni tim pred put u Kardif pozove fudbalera Partizana Andriju Živkovića, ali ta ideja nije sprovedena u delo jer za njega nije bilo moguće izvaditi vizu za Veliku Britaniju.- Baš mi se ne da da zaigram za reprezentaciju. Već dva puta je iskrsao neki problem. Nadam se da će treći put biti više sreće i da ću uspeti da zaigram za seniorsku selekciju. Do tada, navijam za reprezentaciju - kaže Živković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track