STAMENKOVIĆ: Protiv Slobode do bodova valjanjem i odugovlačenjem

Reakcije iz Užica

STAMENKOVIĆ: Protiv Slobode do bodova valjanjem i odugovlačenjem

Fudbal -
U ovakvoj fantastičnoj atmosferi, za koju su zaslužni navijači oba kluba, ne treba pridavati pažnju nekim nebitnim stvarima, istakao je etrener Užičana

Trener fudbalera užičke Slobode Ljubiša Stamenković, rekoa je posle poraza od Partizana u petom kolu Superlige, da je zadovoljan što se kako je kazao protiv tima koji trenira bodovi osvajaju valjanjem i odugovlačenjem.

"Drago mi je što se protiv Slobode bodovi osvajaju na ovakav način. Valjanjem po terenu, previjanjem, odugovlačenjem", nastavio je Stamenković.

"Da nije bilo pomoći sa strane u nekim trenucima ne bi mogli da priđu golu. Ali dobro. U ovakvoj fantastičnoj atmosferi, za koju su zaslužni navijači oba kluba, ne treba pridavati pažnju nekim nebitnim stvarima. Gledali smo fajterski meč, ne mogu da komentarišem poništen gol u sudijskoj nadoknadi, jer nisam video snimak. Ali, čuo sam da je bilo situacija u kojima su mahali nešto što se nije desilo", zaključio je Stamenković.

Trener Partizana Vuk Rašović kratko je rekao da je njegov tim uradio ono što je želeo.

"Možda to nije bilo lepo za oko svih 90 minuta, ali odigrali smo jedan pravi takmičarski meč i osvojili bodove koji su nam bili neophodni. Jer, sada nam sledi serija utakmica i neće nam biti lako".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track