TROJKA ZA ORLOVE: Štoper izvadio Benfiku!
Foto: BETA

Pomaže Srbima

TROJKA ZA ORLOVE: Štoper izvadio Benfiku!

Fudbal -
Porto ubedljivi lider posle pobede nad Žil Visenteom (2:0)

Benfika ima osmoricu Srba, Oskara Kardoza, Limu i Rodiriga u napadu, ali je bodove Orlovima iz Lisabona u četvrtom kolu Primeire obezbedio – štoper. Sve što su propustili ofanzivci nadoknadio je Ezekijel Garaj i duplom porcijom častio navijače na La Lužu protiv najprijatnijeg iznenađenja minule sezone, Pasoš Fereire 3:1.

Argentinac je postigao poslednja dva gola, a njegov zamljak Enco Perez (vezista) je otvorio seriju golova koju će Ljubomir Fejsa pamtiti po debiju za novi klub. Novajlija iz Olimpijakosa ušao je u igru u 35. minutu, dok su standardne role od prvog minuta na terenu imali Nemanja Matić i Lazar Marković, koji je asistirao Garaju za pogodak sredinom prvog poluvremena, u a ceo meč na klupi presedeo je Filip Đuričić.

Benfika se ovom pobedom popela na červrto mesto tabele, a lider je ostao Porto, koji je bez problema savladao Žil Visente i jedini je tim Primeire sa maksimalnim učinkom u prva četiri kola.

http://www.youtube.com/watch?v=GrX_CmAuT5c

PRIMEIRA – ČETVRTO KOLORio Ave – Vitoria Gimaraeš 0:1 (0:0)/Andre Santos 89/Benfika – Pasoš Fereira 3:1 (2:0)/Perez 5, Garaj 23, 52 – Ribairo 50/Porto – Žil Visente 2:0 (2:0)/Varela 8, Martinez 27/

Nedelja:16:45 Akademika – Belanenses17:00 Setubal – Maritimo17:00 Nacional – Aruha18:45 Oljanense – Sporting20:45 Braga – Estoril

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track