MURINJO: Ja sam odgovoran za sve!
Foto: Reuters)

Ima poverenja u svoj tim

MURINJO: Ja sam odgovoran za sve!

Fudbal -
Ja sam odgovoran za sve. Pogotovo posle lošeg rezultata - rekao je Murinjo

LONDON - Trener fudbalera Čelsija Žoze Morinjo preuzeo je odgovornost za poraz kod kuće od švajcarskog Bazela (1:2), u utakmici prvog kola Grupe E u Ligi šampiona.

"Ja sam odgovoran za sve. Pogotovo posle lošeg rezultata", rekao je Morinjo posle utakmice.

Čelsi je sinoć na Stamford bridžu izgubio od Bazela sa 1:2, u utakmici prvog kola Grupe E u Ligi šampiona i to je prvi put da je londonski klub izgubio prvi meč u tom takmičenju.

Šampion Švajcarske Bazel nikada nije u gostima pobedio neki engleski tim, sve do sinoćnje utakmice, kada je nadoknadio gol zaostatka koji je Oskar postigao u 45. minutu, i pogocima Muhameda Salaha u 71. i Marka Štrelera u 82. minutu preokrenuo rezultat.

"Tužni smo, ali i dalje imamo poverenja jedni u druge. Moramo da se držimo zajedno i da u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Fulama ostvarimo dobar rezultat, posle koga će se igračima vratiti osmeh na lice", rekao je Morinjo.

Bazel je tako prekinuo niz Čelsija od 13 utakmica bez poraza na svom terenu u evropskim takmičenjima.

"Ostvariti pobedu protiv Čelsija, protiv trenera kakav je Morinjo, veliko je dostignuće. Ali, razgovarao sam s mojim igračima i moramo da ostanemo skromni... Čeka nas još posla", rekao je trener Bazela Murat Jakin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track