NEVIĐENI BAKSUZ: Penzioner ostao bez milion funti, presudio mu gol u nadoknadi
Foto: Reuters

Dobio samo utešnu nagradu

NEVIĐENI BAKSUZ: Penzioner ostao bez milion funti, presudio mu gol u nadoknadi

Fudbal -
Igrač VBA Mekauli pogotkom u 92. minutu sprečio veliki novčani dobitak čoveka koji se po prvi put u životu kladio na fudbal

LONDON - Jedan engleski penzioner ostao je bez milion funti zbog gola koji je postignut u sudijskoj nadoknadi na utakmici između Fulama i VBA! Delimična uteha može da mu bude činjenica da je ipak zaradio 30.841 funtu.

Zanimljivo, ovaj stravstveni kladioničar nikada u životu se nije kladio na fudbal, već samo na konje. Ali "Fudbal džekpot" u kladionici "Koral" naterao ga je da to učini. Pogodio je rezultate 14 od 15 utakmica koliko je stavio na tiket.

„Kada sam pročitao o tom "Fudbalskom džekpotu" u kome uložiš jednu funtu, odlučio sam da se oprobam, iako do tada nikada nisam igrao na fudbal. Šta je jedna funta, nikakav rizik, te sam odlučio da probam. Jutro nakon utakmice između Liverpula i Svonsija, komšija mi je rekao da sam dobio 30 hiljada funti“, rekao je ovaj penzioner.

On je poručio da će od ovog novca kupiti auto i odvesti ženu na putovanje.

Portparol pomenute kladionice "Koral", potvrdio je da ovaj penzioner iz Sarija nije imao sreće da osvoji čitav džekpot od milion funti, te da ga je u tome sprečio gol postignut u 92. minutu.

„Ovaj čovek nije postao milioner zbog gola postignutog u nadoknadi vremena, ali je svakako oduševljen zbog dobitka od 30 hiljada. On je naša stalna mušterija, ali nikada se do sada nije kladio na fudbal. To je sva čar igara na sreću!“, rekao je Sajmon Kler.

Fulam i Vest Bromvič Albion odigrali su nerešeno 1:1 na stadionu Krejven Kotidž u Londonu, a gosti su do boda stigli pogotkom Gereta Mekaulija u 92. minutu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track