ALBERT NAĐ: Učinićemo sve da dovedemo Klea!

Brazilac ponovo u Humskoj

ALBERT NAĐ: Učinićemo sve da dovedemo Klea!

Fudbal -
Naravno da bismo voleli da se igrač takvih ljudskih i fudbalskih kvaliteta vrati u Partizan - rekao je Nađ

BEOGRAD - Sportski direktor Partizana, Albert Nađ, izjavio je da će crno-beli učiniti sve kako bi ponovo angažovali brazilskog napadača Gabrijela Kleversona Kordova, poznatijeg kao Kleo.

"Naravno da bismo voleli da se igrač takvih ljudskih i fudbalskih kvaliteta vrati u Partizan i učinićemo sve što je u našoj moći da ga dovedemo. To podrazumeva razmatranje opcija njegovog ugovora sa Kinezima, da li i kada postoji šansa da dođe kod nas. Makar i na pozajmicu. Šest meseci – šest meseci, što da ne? Bili bismo zadovoljni. A, s druge strane moramo da imamo u vidu činjenicu da čovek igra polufinale Lige šampiona Azije i da će možda Japanci biti zainteresovani da ga zadrže. U svakom slučaju, mnogo kockica je potrebno da se složi... Ali, da! Ko ne bi voleo Klea u Partizanu", rekao je Nađ.

Podsetimo, Kleo je izjavio da ima veliku želju da ponovo zaigra u dresu Partizana.

"Uželeo sam se Partizana i baš bih voleo da ponovo obučem crno-beli dres. Nisam zaboravio klub u kome sam se afirmisao, na njega mislim svakog dana svog života i nadam se da ću se uskoro i vratiti", rekao je Kleo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track