GOLMAN ZVEZDE LJUBIMAC DELIJA: Igrajte ko Bajko!

Pošteđen linča navijača

GOLMAN ZVEZDE LJUBIMAC DELIJA: Igrajte ko Bajko!

Fudbal -
Pogledajte zašto je golman Zvezde izbegao linč popularnih Delija

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su pravu katastrofu u šestom kolu domaćeg šampionata.

Izabranici trenera Stojanovića prikazali su očajnu partiju protiv ekipe Voždovca (1:0). Novi neuspeh u ovoj sezoni je samo kap koja je prelila čašu nezadovoljstva.

Fudbaleri sa Marakane su prešli prag tolerancije prilično strplivih navijača Crvene zvezde. Naime, nakon meča sa Voždovcem viđene su mučne scene na stadionu. Navijači su naredili igračim da poskidaju dresove, poručujući im da ih nisu vredni.

"Bacite dresove", skandirali su navijači crveno-belog tima, a zatim su se čuli povici: "Iz Zvezde, iz Zvezde, marš iz Zvezde" i "Idite na splavove".

Međutim, nisu svi fudbaleri kluba sa Marakane bili izloženi linču navijača. Pošteđeni su organizator igre Miloš Ninković i golman Boban Bajković. Njih dvojica su dobili instrukcije sa tribina da se sklone u stranu i zadrže svoje dresove.

Bajković i Ninković su stajali sa strane i slušali kako njihovi saigrači ćutke trpe uvrede i pljuvanje navijača.

Popularni Bajko postao je pravi ljubimac Zvezdinih pristalica. Da nije bilo njega među stativama, crveno-beli bi doživeli još ubedljiviji poraz na stadionu Obilića.

Delije su tokom čitavog meča skandirale ime svog čuvara mreže, a najveće ovacije dobio je u finišu meča kada je krenuo u protivnički šesnaesterac kako bi pokušao da postigne pogodak. U par navrata navijači Zvezde su gromoglasnim povicima tokom meča poručili svojim fudbalerima da se ugledaju na golmana.

"Igrajte ko Bajko", skandirale su Delije.

http://www.youtube.com/watch?v=3lRm5Bzd-rQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track