PREOKRET: Stojanović ostaje trener Zvezde, navijači vratili dresove
Foto: Dragan Kadić

UO odlučio

PREOKRET: Stojanović ostaje trener Zvezde, navijači vratili dresove

Fudbal -
O statusu trenera se nije raspravljalo, rekao je predsednik kluba Dragan Džajić

BEOGRAD - Na sednici Upravnog odbora Crvene zvezde odlučeno je da Slaviša Stojanović ostane trener fudbalskog kluba sa Marakane!

Rukovodstvo kluba je posle više od tri sata zasedanja završilo sastanak, a o statusu trenera Slaviše Stojanovića se nije raspravljalo, rekao je predsednik kluba Dragan Džajić

"Nismo ni diskutovali o treneru do večeras. Razumem veliko interesovanje medija, ali Stojanović ima punu podršku. Kokeza je razgovarao sa trenerom. Načeli smo temu o rezultatima, ali nismo pričali o smeni. Ja razumem da mediji imaju svoje kandidate, ali on ima podršku“, rekao je Džajić.

Osim loše igre i poraza u nedelju u centru pažnje je bio i 'incident' koji se dogodio nakon meča kada su navijači poskidali dresove igračima.

"Navijači su doneli dresove. I oni smatraju da to nije u redu. Izgleda da su i sami shvatili da to nije u redu", dodao je Džajić.

Sa predstavnicima medija razgovarao je i potpredsednik kluba Nebojša Čović.

"Zvezda ima finansijskih problema. Ovaj dug ne može da se izbriše za par meseci. Naš račun je svaki dan u problemima i blokadi. Trenutna blokada je 11 miliona. Veliko breme je ta situacija i to se uvećava lošim igrama. Ja razumem da je publika nestrpljiva. Zaposlenima su isplaćene stare obaveze. Nije bilo reči o privatizaciji. Razmišljamo i o tome, pravimo kocept i imamo pozitivan pristup prema toj ideji", rekao je potpredsednik Nebojša Čović koji je dodao da je Uprava kluba imala sastanak sa navijačima.

"Imali smo sastanak. Ovo što su navijači uradili nije u redu. Ali kom zvezdašu je juče bilo lako. Ovo je izgledalo tužno, to sam rekao i njima. Sastanak je bio dobar."

Fudbaleri Zvezde izgubili su u nedelju od Voždovca sa 1:0, a trener Stojanović je posle meča najavio ostavku i hitan sastanak sa čelnicima kluba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track