BOŠKO ĐUROVSKI POSLE UBEDLJIVE POBEDE: Ličili smo danas na Zvezdu, ali nisam sasvim zadovoljan
Foto: Crvenazvezdafk.com

Crveno-beli prekinuli seriju poraza

BOŠKO ĐUROVSKI POSLE UBEDLJIVE POBEDE: Ličili smo danas na Zvezdu, ali nisam sasvim zadovoljan

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Boško Đurovski izjavio je da nije u potpunosti zadovoljan iako su crveno-beli pobedili Mladost 4:1.

Zvezda je pobedila Mladost 4:1, a trenutno se nalazi na drugom mestu na tabeli sa tri boda manje od prvoplasiranog Partizana."Teška utakmica za nas. Mladost igra disciplinovano i organizovano. Pomogao nam je gol Boaćija, da je ostalo 0:1, bilo bi mnogo teško. U drugom delu smo bili ofanzivniji, konačno smo ličili na Crvenu zvezdu. Nisam u potpunosti zadovoljan, ali smo na dobrom putu. Ako nastavimo da pobeđujemo, nadamo se da će Partizan negde kiksnuti, ai bićemo spremni za finale Kupa", rekao je Đurovski.Iako je titula sve dalje od Marakane, trener crveno-belih ne gubi nadu."Moramo da verujemo. Lično verujem u titulu. Partizan je imao tešku utakmicu, kao i mi. Nadamo se, da uz dve pobede možemo doći do titule, ali to ne zavisi od nas", dodao je on.Preokret će sigurno značiti mnogo na samopouzdanju ekipi."Najavio sam da ćemo primiti gol i to se na žalost desilo. Posle 0:1, dali smo četiri gola i to će doneti stabilnost ekipi i pomoći u pripremi narednih mečeva", zaključio je Đurovski.Goran Stanić, pomoćnik Nenada Milovanovića, nije imao šta da zameri svojim igračima.

"Imali smo velikih kadrovskih problema, i sa kartonima i sa povređenim igračima. Zvezda je bila pod presijom moranja, dok smo mi igrali rasterećeno. Kod 2:1, imali smo neke situacije koje smo mogli da bolje rešimo", rekao je Stanić i objasnio zašto Milovanović nije bio na konferenciji

"Morao je hitno da ode, nije zdravstveno najbolje".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track