(VIDEO) BOŽOVIĆ ZAHVALAN DELIJAMA: Evo šta trener Zvezde kaže o ostanku na Marakani
Foto: Fonet

Crnogorski stručnjak u četvrtak ima razgovor sa čelnicima kluba

(VIDEO) BOŽOVIĆ ZAHVALAN DELIJAMA: Evo šta trener Zvezde kaže o ostanku na Marakani

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnik (2:1) u 21. kolu domaće Superlige, a posle meča trener Crvene zvezde Miodrag Božović je rekao da ne zna da li će i u nastavku sezone biti na klupi srpskog šampiona.

"Moglo je biti i više golova, ali po ovakvom terenu je teško pričati o fudbalu. Teren je smrznut i ne može da se igra. Važno je da se niko osim Stojanovića nije povredio, a nadam se da ni njegova povreda nije strašna."

Božović je potom ima i poruku za navijače:

"Hvala navijačima, oni su tokom cele sezone ogromna podrška i meni i timu."

Usledilo je pitanje da li Božović ostaje na klupi Zvezde:

"Ne znam šta da kažem. Sutra imamo razgovor i posle tog razgovora sa ljudima iz kluba, znaće se šta i kako", rekao je Božović novinarima posle utakmice u Surdulici.Upitan da li mu je utakmica protiv Radnika poslednja na klupi Zvezde, Božović je odgovorio: "Za ovu polusezonu jeste sigurno, da odmorimo malo".Navijači crveno-belih su transparentom u prvom poluvremenu poručili Božoviću da žele da ostane trener, na čemu im je on zahvalio."Želim da im zahvalim za svu podršku u ovoj polusezoni, kao i uvek su bili 12. igrač i niko nema boljih navijača", rekao je Božović.Prema njegovim rečima, polusezona je bila "mnogo teška"."Veliki deo zvezdaške javnosti se razočarao posle Ludogoreca, a potom je došao Sasuolo, iako sam upozoravao da je prerano za obećanja, Liga šampiona ili Liga Evropa. Posle smo pobeđivali u prvenstvu zbog velikog fonda igrača. Najvažnije, na kraju krajeva, je to što smo prvi", rekao je Božović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track