OPET PRETNJE FUDBALERIMA: Jašiću, upucaćemo te!
Foto: Saša Pavlić

Na meču Radnički - Voždovac

OPET PRETNJE FUDBALERIMA: Jašiću, upucaćemo te!

Fudbal -
Ovoga puta se tokom utakmice radničkog i Voždovca na meti našao fudbaler Kragujevčana, koji je u prošlosti bio kapiten tima iz Beograda

Tek što se slegla prašina nakon što su navijači Novog Pazara ušli u svlačionicu i pištoljem pretili Žarku Udovičiću, dogodio se još jedan veliki incident na terenima Superlige.

Naime, pojeini članovi stručnog štaba Voždovca tokom duela u Kragujevcu ozbiljno su pretili igraču Radničkog Vladimiru Jašiću. To je otkrio trener domaćeg tima Nenad Milovanović.“Nisam mogao da zaustavim suze svom, inače iskusnom igraču. Njemu je sa klupe Vožodovca rečeno nešto, što do sada nikada nisam čuo tokom karijere”, rekao je Milovanović, a zaitm obajsnio da je reč o Vladimiru Jašiću.

Nekadašnjem kapitenu Voždovca je osoba u civilu sa klupe “zmajeva” uputila pretnje – „pucaću ti u određene delove tela”!

Trener Voždovca Zoran Milinković odgovorio je svom kolegi, ne negirajući ceo incident.“Zarad istine, ni bivši igrač Voždovca nije ostao dužan nama na klupi. Nije bilo prijatno ni to što je on rekao!”, odgovorio je Milinković.

Kurir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track