PROMENILI PLOČU: U Liverpulu sad hvale suđenje Mažića!
Foto: Fonet

Zadovoljni

PROMENILI PLOČU: U Liverpulu sad hvale suđenje Mažića!

Fudbal -
Mančester junajted i Liverpul odigrali su 1:1, pa su "crveni" prošli u četvrtfinale zahvaljujući trijumfu u prvom meču na svom "Enfildu" 2:0. U revanšu je domaćin na "Old Trafordu" poveo golom Marsijala iz penala, a čarobnim golom uposlednjim trenucima prvog poluvremena izjednačio je Kutinjo.

Utakmicu je odlično vodio srpski sudija Milorad Mažić!

A samo nekoliko dana ranije, pojedini mediji iz Liverpula žestoko su kritikovali odluku da se sudija Mažić delegira za meč Mančester junajted - Liverpul u Ligi Evrope. Nakon meča, sve se promenilo.Naime, "Liverpul Eho" bio je veoma oštar, najavio je da će "revanš suditi najgori arbitar sa Mundijala", sa podsećanjima na duele Nemačka - Portugalja i Argentina - Iran, izjave aktera, zatim na anketu jednog sajta gde je mnogo negativnih ocena.Ipak, Mažić je potvrdio klasu i opravdao poverenje UEFA odličnom kontrolom meča, autoritetom i odlukama. Zato je i novinar Liverpul Eha Endi Keli morao da prizna da je njegov list napravio grešku, barem na indirektan način.

"Omiljeno kod 'najgoreg sudije sa Mundijala' Milorada Mažića mi je njegov lični moto - ne može se svima ugoditi", poručio je Keli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track