RIKARDINJO PONOVO U BEOGRADU: Igrači Srbije žele pobedu protiv Portugala
Foto: Tanjug

Baraž meč za plasman na SP

RIKARDINJO PONOVO U BEOGRADU: Igrači Srbije žele pobedu protiv Portugala

Fudbal -
Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević izjavio je da se nada da će ekipa ponoviti izdanje sa Evropskog prvenstva u Beogradu i još jednom savladati Portugaliju.

Futsaleri Srbije i Portugalije sutra u KOMBANK areni igraju prvi meč baraža za plasman na Svetsko prvenstvo u Kolumbiji, samo nešto više od mesec dana nakon što su na EP slavili izabranici Kovačevića sa 3:1. "Na nedavni susret stavili smo ad akta, dobro znamo snagu protivnika. Oni su favoriti, a mi ćemo pokušati da budemo na nivou igara sa nedavnog prvenstva Evrope. Hoćemo novo iznenađenje", rekao je Kovačević na zajedničkoj konferenciji za medije.Prema njegovim rečima novi duel dve selekcije neće se mnogo razlikovati od prvog.

"Na samom Evropskom prvenstvu dosanjali smo svoj san, napravili veliku promociju futsala i drago mi je što će dve selekcije ponovo biti akteri novog spektakla, verujem u punoj Areni".Kapiten Srbije Marko Perić dodaje da bi bio prezadovoljan pobedom bilo kojim rezultatom."Biće veoma teško, Portugalija je jedna od najboljih selekcija. Voleli bismo da se ponovi ishod sa EP, neka sad bude 2:1. Bio bih zadovoljan bilo kojom pobedom, možda i nerešenim rezulatom".Selektor Portugalije Horhe Braz pred ekipu je kao imperativ postavio plasman na šampionat u Kolumbiju."Imamo jasna očekivanja, želimo da se plasiramo na Svetsko prvenstvo u Kolumbiji. Fantastično je igrati ponovo ovde, strast za futsalom u Srbiji je "luda". Želimo da izvučemo dobar rezultat", poručio je Braz.Jedan od najboljih futsalera sveta Rikardinjo izjavio je da mu drago što se vraća u Srbiju i Arenu, gde je dobio ovacije prošli put."Sjajno je vratiti se u Beograd, gde smo smo lepo prihvaćeni. Očekujem pobedu jer želimo da budemo na prvenstvu sveta. Imamo veliko poštovanje prema Srbiji, teško je prognozirati, najbitnije je da prezentujemo naš najbolii futsal", zaključio je Rikardinjo.Prva utakmica baraža između Srbije i Portugalije igra se sutra od 20.15 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track