SAŠA ILIĆ: Vratilo nam se za sve lude utakmice u kojima smo ispadali!
Foto: Saša Pavlić

Kapiten presrećan

SAŠA ILIĆ: Vratilo nam se za sve lude utakmice u kojima smo ispadali!

Fudbal -
Lude utakmice smo igrali i protiv Ludogoreca, pa nismo prošli, protiv čuvene Artmedije pa nam se nije posrećilo, a sada nam se možda i to sve vratilo - rekao je kapiten crno-belih

BEOGRAD - Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je da je revanš utakmica protiv Steaue bila jedna od najluđih u njegovoj karijeri i da se pobedom u tom duelu crno-belima "vratilo" za pojedine poraze u prošlosti.

"Ovo je bila jedna od najluđih utakmica u mojoj karijeri, ali se na svu sreću završila u našu korist. Lude utakmice smo igrali i protiv Ludogoreca, pa nismo prošli, protiv čuvene Artmedije pa nam se nije posrećilo, a sada nam se možda i to sve vratilo", rekao je Ilić novinarima.

Partizan se u sredu plasirao u baraž za Ligu šampiona, pošto je u revanšu u Beogradu posle preokreta savladao Steauu sa 4:2, nakon 1:1 iz prve utakmice u Bukureštu.

"Najbitnije je da smo napravili veliki uspeh i da rasterećeni čekamo protivnika jer ćemo sigurno igrati u Evropi", kazao je Ilić.

Pri vođstvu Steaue od 2:1, crno-beli su u 50. minutu imali priliku da izjednače iz penala, koji Valeri Božinov nije iskoristio. Ipak, 10 minuta kasnije Marko Jevtović je postigao pogodak, nakon čega je Ilić ušao umesto bugarskog fudbalera.

"Nije mi bilo svejedno, taman sam se spremao da uđem u igru... Mislio sam da će Boža to da reši, ali dobro, nema veze, brzo će se to zaboraviti", naveo je 37-godišnji kapiten Partizana.

Ilić je istakao da se ne opterećuje potencijalnim protivnicima u baražu za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

"Nemamo šta da izgubimo, a možemo mnogo toga da dobijemo. Nismo favoriti protiv koga god budemo igrali, ali videlo se da možemo da se nosimo, jer je Steaua u rangu tih ekipa koje su nam potencijalni protivnici", dodao je Ilić.

Žreb za četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona obaviće se u petak u Nionu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja