VELIKO POJAČANJE CRNO-BELIH: Nemanja Mihajlović postaje udarna igla Partizana
Foto: Dado Đilas

VELIKO POJAČANJE CRNO-BELIH: Nemanja Mihajlović postaje udarna igla Partizana

Fudbal -
Posle odličnih partija u dresu Partizana, Nemanja Mihajlović je debitovao za mladu reprezentaciju Srbije, koja je odigrala dva meča – protiv Andore i Holandije.

Posle dve asistencije u pobedi protiv Čukaričkog, javnost ga je još jednom proglasila za jednog od najboljih igrača Superlige Srbije.

– Obe asistencije su došle u pravo vreme za moj tim kada je bilo 1:0 za Čukarički. Drago mi je i što je Božinov dao gol, ne zbog priča o premiji, već što će njemu to značiti na ličnom planu zbog samopouzdanja. Posle dve asistencije u jednoj utakmici nadam se da će ih biti još u nastavku prvenstva.

Mihajlović je prvih šest meseci po dolasku u Partizan morao da provede u Teleoptiku.

– Po dolasku u Partizan proveo sam šest meseci u Teleoptiku, što ni za jednog igrača nije lako, posebno ako ne igra. Ali znao sam da je Partizan pravi izbor za mene i istrpeo sam tih šest meseci, što mi se sada i vratilo. Na umu sam imao samo Partizan i prvi tim. Kao nagrada za sve došle su i dobre partije u Partizanu i moje je da ostanem u dobrom ritmu. Nadam se da ću opet dobiti i poziv u nacionalni tim.

Posle odličnih partija javnost ga je okarakterisala kao jednog od najboljih igrača SLS.

– Drago mi je zbog toga, ali u fudbalu je svaki dan novo dokazivanje. Ono što je bilo juče sutra gotovo i da ne postoji. Želim i moram da nastavim u ovom ritmu, moram predano da radim da budem još bolji na terenu.

Nemanja Mihajlović, Foto: FK Partizan
Nemanja Mihajlović, Foto: FK Partizan

O debiju u mladoj reprezentaciji Mihajlović kaže.

– Mislim da ova selekcija ima kvaliteta i da možemo da budemo još bolji. Optimisti smo u svakom pogledu. Očekuje nas još teških utakmica i na nama je da damo maksimum. Svakako ne odustajemo.

Partizan u nastavku sezone očekuje borba za što bolji plasman.

– Partizan je velika ekipa koja se nikoga ne plaši, posebno u Srbiji i svaku utakmicu idemo na pobedu. Pokazali smo kvalitet i u Evropi, mi smo klub sa velikom istorijom, ne treba nikoga da se plašimo i svaku utakmicu igramo na tri boda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track