(VIDEO) ŽILE LJUDINA: Povređeni golman Novog Pazara traži da se Sikimiću ukine suspenzija
Foto: FK Crvena Zvezda

Naklon do poda

(VIDEO) ŽILE LJUDINA: Povređeni golman Novog Pazara traži da se Sikimiću ukine suspenzija

Fudbal -

Golman Novog Pazara, Mladen Živković koji je u duelu sa Predragom Sikimićem izvukao deblji kraj i završio u bolnici, zatražio je da se napadaču Crvene zvezde ukine kazna.

Naime, Sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" na svom zvaničnom fejsbuk profilu objavio je status sledeće sadržine:

"Javio nam se povređeni golman Novog Pazara Mladen Živković i pitao da li može da napiše izjavu Komisiji za Žalbe FSS na odluku o kazni Predraga Sikimića i zatraži kao oštećeni da se Predragu Sikimiću ukine kazna o suspenziji.. Šta reći posle ovoga nego da smo ponosni što imamo takvog čoveka za člana.. Ovo je verovatno jedinstven slučaj u našem fudbalu da oštećeni brani okrivljenog... Naklon do poda.. Bez reči smo ostali iako znamo da je Žile ljudina..", piše u statusu.

Podsetimo, Predrag Sikimić je nenamerno u jednom duelu tokom meča između Novog Pazara i Crvene zvezde povredio Mladena Živkovića koga su lekarske ekipe hitno transportovale u lokalnu bolnicu, nakon čega je hitno prebačen u Klinički centar u Beogradu.

Dan posle stravičnog duela, Sikimić je posetio povređenog golmana, inače velikog prijatelja i nekadašnjeg saigrača iz Smedereva.

Fudbaler Crvene zvezde Predrag Sikimić suspendovan je na tri meseca.

Prema rečima fizioterapeuta fudbalskog kluba Novi Pazar Jasmina Džogovića, operacija Živkovića obavljena je u Beogradu, a trajala je 4 sata i doktori su zadovoljni kako je protekla.

Još uvek nije saopšteno koliko će Živković odsustvovati sa terena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track