NAPRAVILA MU PAKAO: Srpskog košarkaša poznanica napala suzavcem i pretila mu bombom
Foto: Saša Pavlić

Progoni ga

NAPRAVILA MU PAKAO: Srpskog košarkaša poznanica napala suzavcem i pretila mu bombom

Košarka -
Aleksandar Ćapin proživljava pravu porodičnu dramu poslednjih dana pošto ga progoni ženska osoba koju je pre nekoliko godina upoznao dok je igrao u Nemačkoj

PODGORICA - Srpski košarkaš Aleksandar Ćapin preživljava pravu dramu poslednjih nedelja.

Prvotimca Budućnosti iz Podgorice progoni poznanica, koja ga je napala u jednom kafiću suzavcem, a potom i zapretila da će baciti bombu. Ćapin je protiv te osobe, inače nemačke državljanke, podneo prijavu, a Košarkaški klub Budućnost je zatražio policijsku zaštitu za svog igrača.

"Ćapin od pre dva meseca, sa porodicom, živi u Podgorici. Pre nedelju dana u Podgoricu je došla nemačka državljanka, sa kojom se Ćapin poznaje iz perioda kada je igrao za jedan tamošnji klub. Prema nekim informacijama, njih dvoje su se kratko i zabavljali, ali nemačka državljanka nije mogla da preboli rastanak, pa ga je u više navrata posećivala. U Podgoricu je došla krajem prošle nedelje i par puta se srela sa Ćapinom, koji joj je objasnio da ne želi više da se viđa sa njom", ispričao je za crnogorske medije izvor iz policije.

Ona je molila Ćapina da se još jednom sretnu i popiju piće, kako bi se rastali kao ljudi, što je on i prihvatio.

"Prilikom tog susreta ona je Ćapinu prsnula suzavac u oči, a pretila je i da će fizički da se razračuna sa njim. Zatim je pobegla u nepoznatom pravcu, a Ćapin je, preko rukovodstva Budućnosti stupio u kontakt sa nadležnim u policiji".

Ćapin je podneo prijavu koja je prosleđena tužilaštvu na dalje odlučivanje, a policija nije uspela da dođe do nemačke državljanke, koja je označena u prijavi.

"Proveravali smo ulaz i izlaz u Crnu Goru u poslednjih deset dana, ali nema evidencije, o njenom ulasku u zemlju, pod imenom i prezimenom, koje je naznačeno u prijavi. Ne isključujemo da je ona imala još neki pasoš, sa drugim imenom i prezimenom, pa da je i napustila Crnu Goru", ističe izvor iz policije.

Budućnost je odmah tražila zaštitu za svog igrača, a prvih dana nekoliko policajaca je budno pratilo svaki korak novog košarkaša kluba iz Podgorice.

Ćapin je ovog leta stigao u Podgoricu iz kragujevačkog Radničkog. Karijeru je počeo u slovenačkoj Krki. Posle odlaska iz Krke, sezonu 2003/04 provodi u ekipi Telekom Bona iz Nemačke. Narednu sezonu započinje u francuskom Gravlenu, a zatim provodi nekoliko godina igrajući za grčke, italijanske i ruske klubove. U januaru 2010. potpisuje za litvanski Žalgiris, gde posle dugo vremena ponovo dobija priliku da igra u Evroligi. Tu ostaje i naredne sezone. Za sezonu 2011/12. se vratio u Sloveniju i potpisao za Union Olimpiju. U oktobru 2012. potpisuje za Radnički Kragujevac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track