ZVEZDINA LOKOMOTIVA: 19.000 delija napravilo feštu u Areni, u loži i Vučić

Evroliga

ZVEZDINA LOKOMOTIVA: 19.000 delija napravilo feštu u Areni, u loži i Vučić

Košarka -
Navijači Crvene zvezde posle 15 godina bodre tim na meču u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju na kontinentu
1 / 5 Foto: TANJUG

Sjajna atmosfera

Navijači Crvene zvezde napravili su fantastičnu atmosferu u beogradskoj "Kombank areni", gde njihov tim u prvom kolu košarkaške Evrolige bije bitku sa Lokomotivom Kuban.

Dva i po sata pre početka meča ulazi su bili otvoreni, a oko najveće dvorane u ovom delu Evrope primećene su grupe pristalica Crvene zvezde, koje su tražile kartu i nadale se da će u poslednjem momentu uspeti da se domognu parčeta papira, koji će im omogućiti da prisustvuju dugo čekanom spektaklu.

Na severnoj tribini je ogroman transparent "Delije sever" očekuje se da pred početak meča koreografija bude na sve četiri tribine

Sat vremena pre meča, navijači su pevali dobro poznate pesme sa severa. Podršku košarkašima daju i vaterpolisti i fudbaleri Crvene zvezde, koji su već u dvorani, kao i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, koji se nalazi u loži

Poseban doček Delije su priredile dvojici košarkaša ruskog tima - Aleksu Mariću, bivšem centru Partizana i Hrvatu Krunoslavu Simonu, koji su počašćeni standardnim uvredama.

Po završetku predstavljanja dva tima, delije su držeći crveno bele kartone u rukama pevale pesmu "Pune tribine"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track