MILICA IVANOVIĆ: Nataša i ja igraćemo opet zajedno!

Košarkašica Đera o bivšoj saigračici

MILICA IVANOVIĆ: Nataša i ja igraćemo opet zajedno!

Košarka -
Kovačevićeva je povređena je 7. septembra, kada je autobus sa košarkašicama Đera sleteo s puta. U nesreći je lakše povređena Ivanovićevaq, koja je izvukla iz slupanog autobusa Natašu, kojoj je potom amputirana leva noga do kolena

BEOGRAD - Košarkašica Đera Milica Ivanović izjavila je da bi volela da ponovo zaigra sa Natašom Kovaćević.Kovačevićeva je povređena je 7. septembra, kada je autobus sa košarkašicama Đera sleteo s puta i tom prilikom poginuli su trener Akoš Fuzi i tim menadžer Peter Tapodi. U nesreći je lakše povređena Milica Ivanović, koja je izvukla iz slupanog autobusa Natašu, kojoj je potom amputirana leva noga do kolena.Crvena zvezda i Đer odigrali su pre nekoliko dana u Železniku prijateljski meč u čast Kovačevićeve.

"Ja sam u početku svaki dan bila uz Natašu, svaki minut bukvalno dok nije došla u Beograd. Ona je nama svima primer kako treba da se borimo sa svim stvarima u životu, čak i s onim najtežim. Da ne prihvatamo ništa kao tragediju, već da budemo zahvalni na onome što imamo. Zato je Nataša jedan veliki heroj u očima svih nas", izjavila je Ivanovićeva i dodala:"Znam da je ona jako pozitivna i izuzetno jaka osoba. Mislim da je svakog iznenadila ovakvom borbom, ovakvim stavom i pozitivnošću koju ima".Ivanovićeva je istakla da veruje da će Nataša ponovo igrati košarku."Sigurna sam da hoće. Naravno da bih opet volela da igramo zajedno. Nataša je prvi igrač koga bih izabrala da bude sa mnom na terenu", navela je košarkašica Đera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track