MAČVAN: Ulazim u sve bolji ritam

Srpski košarkaš igra sve kvalitetnije

MAČVAN: Ulazim u sve bolji ritam

Košarka -
Trenutno smo drugi u grupi iza Olimpijakosa i verujem da ukoliko nastavimo ovako da radimo, da plasman u Top 16 neće biti problem, rekao je srpski internacionalac

ISTANBUL - Srpski košarkaš Milan Mačvan počeo je da dobija sve veću ulogu u ekipi Galatasaraja. Sjajno krilo sve više ima priliku da na parketu pokaže svoj raskošni talenat.24-godišnji košarkaš je pretprošle nedelje registrovan i za nastupe u turskom prvenstvu, gde je debitovao protiv Banvita, a dobru formu potvrdio je i ovog vikenda protiv Konjaspora.

Srpski košarkaš je izrazio zadovoljstvo svojim radom. -Radio sam kvalitetno, tako da dobre partije dolaze kao rezultat toga. Pokušavam da iskoristim svaku priliku koju mi trener ukaže i pomognem timu na najbolji mogući način. Polako ulazimo u pravi ritam i mislim da će stvari tek doći na svoje mesto - rekao je Mačvan.Mačvan je do sada odigrao i šest utakmica u Evroligi gde je imao važnu ulogu u trijumfu nad Bajernom, ali i u prošlonedeljnom neizvesnom duelu protiv Montepaski Sijene.

Srpski košarkaš veruje da njegov tim može da nastavi sa uspešnim igrama u elitnom takmičenju.-Trenutno smo drugi u grupi iza Olimpijakosa i verujem da ukoliko nastavimo ovako da radimo, da plasman u Top 16 neće biti problem - rekao je Mačvan.Priliku da tu drugu poziciju učvrste, Mačvan i Galatasaraj će imati u četvrtak kada će gostovati lideru u grupi Olimpijakosu u Pireju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track