PODRŠKA: Kristijan Golubović bodrio Partizan protiv CSKA

Ispratio crno-bele u Top 16 fazu

PODRŠKA: Kristijan Golubović bodrio Partizan protiv CSKA

Košarka -
Svojevremeno poznati pripadnik beogradskog podzemlja nalazio se na tribini gde su se nalazile najvatrenije pristalice crno-belih

BEOGRAD - Aleksandar Kristijan Golubović, tri dana po puštanju iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu, u kome je proveo skoro četiri godine, prisustvovao je u "Pioniru" meču Evrolige Partizan - CSKA.

Svojevremeno poznati pripadnik beogradskog podzemlja nalazio se na tribini gde su se nalazile najvatrenije pristalice crno-belih.

Golubović je pušten shodno odluci Apelacionog suda u Beogradu koji je preinačio rešenje o produženju pritvora Višeg suda u Beogradu, koji mu sudi za optužbe za trgovinu drogom. U pritvoru bio od hapšenja 16. januara 2009. godine.

Golubović je optužen za organizovanje grupe koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. godine do 16. januara 2010. na području Novog Pazara i Beograda, a uhapšen ispred Crkve svetog Marka u Beogradu 16. januara 2010. kada je policija prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina.

Od početka procesa negirao je da je ikada trgovao drogom i tvrdio je da je on poznat kao borac protiv narkotika.

Partizan je u meču poslednjeg kola prve faze Evrolige poražen od CSKA rezultatom 73:62, ali se kao četvrtoplasirana ekipa iz grupe plasirao u TOP 16 fazu ovog elitnog takmičenja.

Ekipa Duška Vujoševića će u novoformiranoj grupi E za rivale imati upravo CSKA, zatim Real, Makabi, Bajern, Žalgiris i Galatasaraj, dok će ime sedmog rivala biti poznato danas, a potencijalni rivali su Panatinaikos ili Laboral Kuća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track