Košarkaši Radničkog: Nemamo pare da putujemo u Berlin
Foto: Saša Pavlić

Kragujevčani imaju problema

Košarkaši Radničkog: Nemamo pare da putujemo u Berlin

Košarka -
Radnički razbio Himik u Evrokupu, ali nemaju karte za odlučujući meč

Samo u Srbiji.Radost košarkaša i uprave Radničkog posle pobede nad Himikom u petom kolu Evrokupa nije trajala dugo. Momci Miroslava Nikolića na terenu izgaraju, a suočavaju se sa osnovnim egzistencijalnim problemima.Američki bek Di-Džej Sili napušta ekipu, a sada se postavlja pitanje da li će Kragujevčani uopšte moći da otputuju u Berlin, gde bi naredne nedelje u duelu s Albom trebalo da odigraju odlučujući meč za plasman u osminu finala.- Sili odlazi u Nemačku. Bio je povređen mesec i po, nije se snašao kod nas. Ne možemo ovako dalje, a mnogo mi je žao. Radi se o dobrom momku, ali to je profesionalni sport. Želim mu sve najbolje. U hodu ćemo rešavati neka pitanja, u naredna dva dana dovodimo pojačanje umesto Silija. Videćemo da li će Marinović otići ili će ostati veran Radničkom - otkrio je Nikolić mogućnost da jedan od najboljih igrača napusti tim.On je dodao da će lično pokušati da zadrži igrače i da je put u Berlin pod znakom pitanja.- Poznato je u kakvoj smo finansijskoj situaciji, ali momci sve vreme igraju pošteno. Pitanje je ko će ostati u klubu. Razbijaju nas svi, menadžeri imaju svoje igrače. Ali sve ću uraditi da zadržim igrače. Pet godina imamo iste probleme, a naša publika to ne zna, ne razume. Mi nemamo za avionske karte do Berlina, što nema veze sa sportom - podvukao je Muta Nikolić.

Ne vrede im sjajni rezultati... Košarkaši Radničkog iz Kragujevca
Ne vrede im sjajni rezultati... Košarkaši Radničkog iz Kragujevca

Rasturanje HimikaKAD BI UVEK BILO OVAKOTrener kragujevačke ekipe Miroslav Nikolić je bio veoma zadovoljan igrom protiv Himika. Košarkaši Radničkog su već u prvom poluvremenu razbili goste iz Ukrajine.- Odigrali smo veoma dobro ovu utakmicu, s mnogo energije, pameti, mnogo asistencija, borbenosti. Sve nam se pogodilo. Da igramo stalno ovako, bilo bi mnogo boljih rezultata - rekao je Miroslav Nikolić.

PodrškaRADNIČKI: STOJIMO IZA SVAKE REČI MARINOVIĆAKK Radnički je kaznu od 115.000 dinara koja je izrečena njihovom pleju Marku Marinoviću posle utakmice Kupa sa Zvezdom, nazvao skandaloznom.- Nedopustivo je da reči istine u obraćanju igrača medijima mogu više da „povrede“ nego svi oni predmeti kojima su zasipani naši igrači, stručni štab i uprava, a naročito Marinović. Radnički podržava svog igrača Marka Marinovića i stoji iza svake izgovorene reči, ma koliko one bile neugodne - navodi se u saopštenju kluba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track