OBRADOVIĆ O IZBACIVANJU BJELICE: Sramota za ekipu, egoiste ne trpim
Foto: Fonet

Primer za sve

OBRADOVIĆ O IZBACIVANJU BJELICE: Sramota za ekipu, egoiste ne trpim

Košarka -
Nemam ništa lično protiv Bjelice i neka to ne shvati tako, uradio bih to sa bilo kojim igračem da se tako ponašao, bio je jasan srpski trener

ISTANBUL - Trener Fenerbahčea Željko Obradović izjavio je da je oterao srpskog reprezentativca Nemanju Bjelicu u svlačionicu tokom utakmice jer ne trpi egoiste u ekipi i igrače koji se svađaju.

Obradović je tokom meča sa Tofašom (70:59) u jednom trenutku uhvatio Bjelicu za ruku i oterao ga u svlačionicu.

"Nije ovo problem sa Bjelicom, ovo je samo primer za ubuduće kako igrač ne bi trebalo da se ponaša. Interesi jednog nikad ne smeju da budu ispred ekipe, egoiste neću trpeti. To što se dogodilo je sramota za ekipu. Niko ne želi da dođe na tribine i gleda kako se igrači istog tima svađaju. Bo (Mekejleb) je bio fantastičan, borio se, bio je požrtvovan, tako bi trebalo svako da se ponaša, igrao je za tim koji uvek mora da funkcioniše kao jedan. Kao trener stalno pričam i loše i dobre stvari i ovoga puta morao sam ovako da reagujem da bih zaštitio tim, jer konverzacija Bjelice prema Mekejlebu nije bila u redu. Nemam ništa lično protiv Bjelice i neka to ne shvati tako, uradio bih to sa bilo kojim igračem da se tako ponašao", bio je jasan Željko Obradović.

http://www.youtube.com/watch?v=w_v7JGFqAmM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track