KAD PEŠIĆU STANE MOZAK: Regularni, regularni, regularni... (VIDEO)
Foto: KURIR

Zanimljivosti

KAD PEŠIĆU STANE MOZAK: Regularni, regularni, regularni... (VIDEO)

Košarka -
Trofejni srpski stručnjak rekao je da je Bajernov cilj da zadrži prvo mesto u Bundes ligi, a problem je nastao kada nije mogao da završi rečenicu

Trener košarkaša minhenskog Bajerna Svetislav Pešić, bio je kako je i sam posle poraza od Partizana u devetom kolu TOP 16 faze Evrolige rekao ljut na igrače nemačkog kluba, ali mu to nije smetalo da se posle iskaljivanja besa na ekipi mirno ispriča sa brojnim novinarima u "Kombank areni".

Pešić je pričao o zasluženoj pobedi Partizana, istakao da iako to kolege previše ne zanima mora da kaže koju reć i o Bajernu čiji je trener, a kada je govorio o ciljevima u Bundesligi, desio mu se peh. Trofejni srpski stručnjak rekao je da je Bajernov cilj da zadrži prvo mesto u Bundes ligi, a problem je nastao kada nije mogao da završi rečenicu.

"Apsolutni prioritet je da koliko je to moguće zadržimo prvo mesto u Bundesligi i završimo ovaj regularni, regularni, regularniii", zastao je popularni Kari očima tražeći pomoć novinara a kada je ona stigla zahvalio se na nemačkom.

Šoumen i sportsmen zbog kog mnogi dolaze u dvorane, pa čak i trener Partizana Duško Vujošević zahteva od Grobara da ga ne vređaju.

http://www.youtube.com/watch?v=fi1nqQ4uYQE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track