POSTAO FACA: Navijač obukao odelo i ušetao se u tim

A ko je ovaj

POSTAO FACA: Navijač obukao odelo i ušetao se u tim

Košarka -
Jedan navijač Univerziteta Virdžinija svima je pokazao da uopšte nije teško prevariti obezbeđenje oko terena i ući na parket posle košarkaške utakmice

San svakog navijača je da osvajanje titule proslavi tako što bi neometano ušao na teren i podelio svoju radost sa igračima i stručnim štabom svog voljenog tima. Ali snovi su jedno, a realnost nešto sasvim drugo. Međutim, jedan mladić je smislio lukav plan i ispunio svoj san. Navijač Univerziteta Virdžinija svima je pokazao da uopšte nije teško prevariti obezbeđenje oko terena i ući na parket posle jedne košarkaške utakmice. Potrebno je samo malo mašte i hrabrosti. Kada se sve uspešno završilo Deni je svoju priču podelio sa celim svetom. On je sa svojom sestrom i porodicom gledao finalni turnir ACC lige.

Tokom polufinala u subotu Deni je primetio da svi u stručnom štabu i menadžeri nose odela I to mu je dalo sjajnu ideju. On sledećeg dana na finale između Virdžinije i Djuka (72:63) u nedelju došao u prikladnom odelu.

"Pet minuta pre početka utakmice sišao sam do terena i bez reči prošao pored obezbeđenja. Tako sam prvi put ušao na pareket. Prilikom jednog televizijskog tajm-auta rekao sam svima da idem na teren i to sam uradio. Trener Toni Benet je davao savete igračima, a ja sam stajao na metar od njega. Kada se meč nastavio vratio sam se na svoje mesto", rekao je Deni.

To je bio samo početak. "Na poluvremenu sam prošetao preko celog terena i bez reči prošao pored obezbeđenja. U rukama sam nosio papire koje sam tog jutra odštampao. Tako sam izgledao bitno. Na dva minuta pre kraja meča ponovo sam se rastao sa sestrom i sišao do terena. Uz poslednji zvuk sirene ponovo sam ušao na teren. Konfete su bile svuda", dodao je on.Posle toga sve je bilo lako. Deni se rukovao i sa trenerom Univerziteta Djuk Majkom Kžiževskim, a dobio je i šampionsku majicu u kojoj se slikao sa trofejom i slavio sa igračima.

http://www.youtube.com/watch?v=SoYiAWKUzBQ
Deni Deni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track