MALTRETIRAN: Jedini gej NBA igrač na udaru rivala

nema tolerancije

MALTRETIRAN: Jedini gej NBA igrač na udaru rivala

Košarka -
Kada je centar Džejson Kolins ove sezone postao prvi igrač u NBA ligi koji je javno priznao da je homoseksualac dobio je veliku podršku Netsa i javnosti, ali se ubrzo suočio i sa uvredama, i to na parketu

NJUJORK - Košarkaš Bruklin Netsa Džejson Kolins postao je poznat kao prvi igrač u NBA ligi koji je javno priznao da je homoseksualac. Posle te izjave Kolins je dobio veliku podršku Netsa i javnosti, ali se suočio i sa uvredama i to na parketu. Međutim, on je uprkos svemu pronašao svoje mesto u timu pa je nedavno i produžio ugovor sa Bruklinom do kraja ove sezone. Kolins je u najnovijem intervjuu priznao da je imao problem sa bar jednim protivničkim igračem u najačoj ligi na svetu. Iskusni centar nije želeo da imenuje tog igrača, ali je istakao da neće dozvoliti da ga ovo maltretiranje poremeti.

"Jedan igrač, jedan balvan iz drugog tima. On je balvan. I zato sam zaboravio sve to. Sve se svodi na samokontrolu. Ja sam profesionalac. Ne možete da utičete na ono šta rade drzugi ljudi", rekao je Kolins. Kolins je do sada odigrao 11 mečeva za Netse i na parketu u proseku provodi 8,2 minuta. Ekipa Bruklina je trenutno peti tim na Istoku sa skorom od 36 pobeda i 31 porazom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track