Nebojša Čović: Dule, rasturao si brakove!
Foto: Marina Lopičić

Prvi čovek Crvene zvezde oštro odgovorio Dušku Vujoševiću

Nebojša Čović: Dule, rasturao si brakove!

Košarka -
Verbalni rat trenera košarkaša Partizana NIS i prvog čoveka Crvene zvezde Telekom došao do tačke ključanja pred kraj sezone

Prljav veš na sve strane.Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović još jednom nije mogao da ne odgovori na prozivke trenera Partizana Duška Vujoševića. U rekordnom roku reagovao je na optužbe trenera „večitog rivala“ i osuo paljbu po strategu crno-belih.Novo vreme- Ja sam Vujoševiću poslao poruku da prestane da laže, ali on ima očigledan problem i ne može da prestane. Poznajem ga veoma dobro iz svih faza. Znam ga i iz perioda kad je zajedno sa izvesnim Božidarom na Cvetnom trgu ispevavao pesme o tuđim ženama i tako pokušavao da rastura tuđe porodice - rekao je Čović i dodao:- Moja jasna poruka je: Dule, bivši prijatelju, prestani da lažeš i širiš neistinu, biće bolje za sve nas.Nebojša Čović istakao je i da su se nekada mnogi plašili onoga što bi Vujošević mogao da ispriča, kao i da je to vreme iza nas.- Sećam se, bila je gužva zbog prelaska Luke Bogdanovića iz Zvezde u Partizan, i tu celo veče provedete s premijerom, s njim se dogovorite o prelasku, a onda naredni dan izađete na konferenciju i udarite po premijeru. On siluje državu, on to mora da shvati. Mnogi su se plašili njega i njegovih konferencija, da on slučajno nešto ne kaže. Ali vremena su se promenila, na vlasti su neki drugi ljudi, kao i u Zvezdi - zaključio je Čović.Pare, pare, parePovod za reakciju Nebojše Čovića bilo je još jedno izlaganje Vujoševića.- Čović od mafijaške pudlice želi da postane dvorska pudlica. On je od Agrobanke uzeo kredit od 25.000.000 evra sa grejs periodom. Dajte meni te pare, pa ću napraviti evropskog šampiona. Znam da je velika trauma stalno nekom gledati u leđa, kako je neko stalno prvi, frustracije su to. Samo tražim od države da poštuje Partizan, navijače, da se donese neki balans u finansiranju - rekao je Vujošević i dodao:- Kada ja tražim deset ili petnaest hiljada evra za Partizan, pitaju me da li znam koliko od tog novca može da se zbrine beba i koliko da se isplati penzija. S druge strane, za Crvenu zvezdu je država postala bankomat iz kog se uzima koliko im treba. Valjda, ako nema para, onda ne treba da ih bude ni za koga - rekao je Vujošević.

Vujošević o AmerikancuMOLIO SAM KINSIJA DA OSTANEKinsiju je rečeno da nam pomogne koliko može u ovim utakmicama. On to nije hteo i sam je odlučio da ode u SAD i čuje mišljenje svog lekara. Njegov menadžer se nama javio putem mejla i sada imamo strah da li će se uopšte vratiti. Njemu se najmanje kasnilo s platama, to su znali i igrači i, bez obzira na tešku situaciju, mi smo uspevali da nađemo rešenje. Njegov menadžer nas je sve vreme pritiskao da ga isplatimo i sada, kada smo to uradili, Kinsi će napustiti klub- rekao je Vujošević.

Nebojša zaoštrioDOSTA O ĐINĐIĆU, MOGU I JA O UBISTVIMAOn stalno daje insinuacije o ubistvu Đinđića, o moćnim neprijateljima, a kada bih ja morao da pričam, onda bi možda trebalo da spomenem prebijanje Radeta Petrovića na smrt, upadanja nekog lica u bolničku sobu gde je ubio čoveka. Možda je promašio krevet, šta mislite? A prebijanje Novice Čičića palicama? Priča se „Čović ubica“, „Kosovo“. Ima ljudi koji rade taj posao i sve će to biti rešeno, kao što su mnoge stvari do sada bile rešene - rekao je Čović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track