Vujošević: Danilović i ja nemamo isto mišljenje
Foto: Fonet

Trener Partizana o sukobu s prvim čovekom kluba

Vujošević: Danilović i ja nemamo isto mišljenje

Košarka -
Većih i ozbiljnijih neslaganja nema između nas dvojice. Teškoće i probleme prevazilazimo razgovorom, otkrio prvi trener Partizana

Zategnuti odnosi.Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević potvrdio je da postoje neslaganja između njega i predsednika kluba Predraga Danilovića. Trofejni stručnjak dodao je da između njih dvojice nema većih problema.- Već više od 20 godina sarađujemo na različite načine, kao trener i igrač, predsednik i trener... Normalno je da nemamo o svemu isto mišljenje, ali teškoće i probleme uvek smo prevazilazili razgovorom - rekao je Vujošević i dodao:Reakcija- Činjenica je da je Partizan teško funkcionisao i sa dobrim rezultatima, koji su sada svedeni na realne mogućnosti, što automatski dovodi do spekulacija. Većih i ozbiljnih neslaganja nema.Vujošević je ovo rekao kao reakciju na izjavu Danilovića da se sa trenerom crno-belih „apsolutno ne slaže u mnogim stvarima“.- S njim se u mnogim stvarima, pogotovo u poslednje vreme, apsolutno ne slažem - rekao je pre nekoliko dana predsednik Partizana Sportskom žurnalu.Duško Vujošević izjavio je i da je zadovoljan kaznama Disciplinske komisije Košarkaške lige Srbije, na osnovu kojih su svi akteri sukoba na meču sa FMP kažnjeni novčano (Vujošević, Lovernj, Mitrović i Smiljanić), osim Dunđerskog, koji pored toga neće igrati jedan meč. Poštena odluka- Pozitivno sam iznenađen, odluka je poštena i objektivna. Na neki način predstavlja spas za ligu. Ako se pusti takvo ponašanje, da li to znači da i mi treba da tučemo kada nam neko dođe u Pionir - zaključio je trener Partizana.U tom susretu došlo je do incidenta, gde je Dunđerski udario Lovernja, što je izazvalo tuču na parketu, a nakon toga i sukob Vujoševića i sportskog direktora FMP Vladana Mitrovića.

ProzivkaMITROVIĆ JE KELNERTrener Partizana Duško Vujošević nazvao je sportskog direktora FMP Vladana Mitrovića kelnerom:- Nakon incidenta, prišao sam zapisničkom stolu da vidim kakve će biti kazne. Taj gospodin, čovek koji je kelner, rukom je krenuo da brani prostor oko stola i ja sam je samo sklonio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track