ŽELI DA SPASE BRAK: Marko Jarić moli Adrijanu Limu da se pomire
Foto: Reuters

Njegova ljubav se nije ugasila

ŽELI DA SPASE BRAK: Marko Jarić moli Adrijanu Limu da se pomire

Košarka -
On se trudi oko nje kao što je to činio na početku njihove veze, a ni ona nije ravnodušna, pa nije nemoguće da uskoro objave da će braku dati još jednu šansu, kaže izvor blizak bivšem srpskom košarkašu

Bivši srpski košarkaš Marko Jarić želi da spasi brak sa brazilskom manekenkom Adrijanom Limom, otkrivaju njegovi prijatelji. Iako strani mediji pišu da je Lima već našla novog momka, francuskog di-džeja Sedrika Džervejza, Jarić želi da se pomiri.

"Marko pokušava da vrati Adrijanu, s kojom je proveo punih osam godina. Kad su objavili da se razvode Jarić se našao na udaru javnosti „zato što se rastaje od takve žene“. Za vreme „odvojenog života“, međutim, Marko je shvatio da se njegova ljubav prema Adrijani nije ugasila. On se trudi oko nje kao što je to činio na početku njihove veze, a ni ona nije ravnodušna, pa nije nemoguće da uskoro objave da će braku dati još jednu šansu. Ona je oduvek isticala da je tradicionalno vaspitana i želi da njihove ćerke rastu sa oba roditelja, što Marku daje vetar u leđa", kaže izvor blizak Jariću.

I sam Jarić je nedavno rekao da brak još uvek nije gotov i da je moguće pomirenje.

"Došli smo u fazu braka gde nam se karakteri sudaraju, ne funkcionišemo kako treba, stvara se neka negativna energija, što je veoma loše za naše ćerkice. Odlučili smo da se raziđemo. Da li će to biti pauza ili će to biti za stalno, još ne znamo. Ja sam i dalje zaštitnički nastrojen prema svojoj familiji, pogotovo prema ćerkama. To ljudi moraju da shvate. I dalje imam veliko poštovanje prema Adrijani, koja je majka moje dece i tako će biti zauvek. Veoma je bitno da zajedno prođemo kroz ovaj period što bezbolnije i to zbog naših ćerkica", rekao je Jarić u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track